• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Patru copii rămași singuri au primit o șansă rară de a continua o viață începută tragic

Patru copii rămași singuri au primit o șansă rară de a continua o viață începută tragic

Patru copii rămași singuri au primit o șansă rară de a continua o viață începută tragic

Diseară, de la 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în Petroșani unde va cunoaște povestea unor copii care au trecut prin momente greu de descris în cuvinte.

Copilăria ne formează, iar părinții sunt cei care ne ghidează primii pași din viață. Ne uităm în jur și ar trebui să-i luăm exemplu pe cei care ne cresc, însă, ce faci când copilăria ta e întunecată de țipete și bătăi? 

Andrei, un tânăr de 27 de ani, a ajuns să fie părinte pentru frații lui mai mici. Mama lor s-a stins din viață cu mulți ani în urmă, iar băiatul a ales să plece la muncă în străinătate, în timp ce frații lui au rămas în grija tatălui „Nu am avut cui să spun si eu, nici măcar o dată, mamă”. 

Tânărul s-a întors imediat acasă, după ce a aflat că sora lui este în spital, în stare gravă. Vinovat? Tatăl lor. „A fost durere mare. A avut ca urmare o lungă recuperare, am fost cu ea la medic, i s-a spus că lovitura a fost foarte periculoasă”.

Tatăl meu începuse să consume alcool tot mai mult, venea de la muncă.. scandaluri, certuri. Foarte mult își descărca furia pe mine. Venea și-mi zicea că ce-i cu mâncarea asta, că de ce ai făcut curățenia așa – nimic nu-i convenea din ce făceam și încercam să-i explic că nu are cine să mă învețe și că o să învăț cu timpul să fac și o ciorbă de care-i place lui... dar el nu înțelegea lucrurile astea – niciodată nu m-a înțeles”, va povesti, cu lacrimi în ochi, copila care a pornit în viață cu traume serioase din cauza tatălui.

Din păcate, copiii nu au o locuință a lor. Au moștenire o parte din casa bunicii, pe care o împart cu alte rude, așa că echipa Visuri la cheie nu are ce să renoveze, însă de mult am învățat că lucrurile bune se fac în echipă! O familie de români, stabilită în Spania, care urmărește emisiunea, a vrut să doneze un apartament cu trei camere unei familii care merită, iar acești copii, chiar merită! Locuința nu este într-o stare bună, însă aici intervine echipa care va face o transformare de vis. Nu ratați o poveste impresionantă diseară, de la 20:30

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni