O fetiță abandonată de mamă și crescută de bunic are parte de "Visuri la cheie"

O fetiță abandonată de mamă și crescută de bunic are parte de "Visuri la cheie"

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung miercuri seara, de la 20:30 în Brănești, județul Ilfov, unde vor cunoaște familia Gorodetzchi. 

Petre, bunicul, este mamă, tată, bunică și singurul sprijin din viața Isabelei, fetița de 9 ani. După ce mama ei a părăsit-o, bunicul, care acum are 80 de ani, a fost singurul care a vrut să aibă grijă de micuță.

Am doi copii, un băiat și o fată, care nici nu știu de mine. Nici eu nu vreau să știu de ei, mai ales de mama Isabelei, nici nu știu pe unde e, ce face. M-au supărat rău de tot. De ce am ajuns aici cu Isabela? Au vrut s-o lase la maternitate, s-o dea! Au vrut s-o vândă! E fata mea acum. Poate fără ea n-aș fi rezistat atât”, sunt cuvintele grele ale bătrânelului de 80 de ani care spun doar realitatea crudă prin care a trebuit să treacă copila.

Casa în care trăiesc bunicul Petre și Isabela este făcută din chirpici și arată deplorabil. Două camere, o bucătarie cu pereții crăpați și un tavan care stă să cadă pe ei este locul in care cei doi au trăit 8 ani de zile. Chiar și așa, legătura dintre cei doi este atât de puternică încât poate doborî orice, iar emoția pe care o transmit a reușit să-i facă pe toți din echipă să lăcrimeze de cum au pășit în curte.

Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi construiesc o nouă casă pentru Isabela și bunicul său, insă au o misiune extrem de grea. Pe cine au chemat cei trei în ajutor ca să termine treaba și să predea casa la timp, vedem mâine seară, la PRO TV.

Echipa Visuri la cheie ne așteaptă miercuri, de la 20:30, într-o nouă ediție în care va îndepli visul unei fetițe care a trăit mereu cu povara faptului ca propria ei mama nu vrut-o niciodată.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni