• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • O fată de 11 ani abandonată de mamă are parte de Visuri la cheie. „Mama mea e bunica mea”

O fată de 11 ani abandonată de mamă are parte de Visuri la cheie. „Mama mea e bunica mea”

O fată de 11 ani abandonată de mamă are parte de Visuri la cheie. „Mama mea e bunica mea”

Niciunui copil nu a trebui să i se spună că propria mamă nu l-a mai vrut. Dar se întâmplă, iar acest lucru pune amprente serioase în dezvoltarea micuților. 

Miercuri, de la 20:30, vom cunoaște povestea Mariei, o fată de 11 ani care nu a mai auzit de mama ei de când avea doar 3 ani: „Plângeam mereu. Atunci când a plecat a spus că lipsește 8 zile. Am numărat zilele și când s-au făcut 8.. mama nu a mai venit. Mama mea e bunica mea.” 

Copila este crescută de atunci de bunica ei, Dorina, iar femeia și-a dedicat toată viața să-i ofere nepoatei totul, pe lângă suplinirea rolurilor de mamă și tată. Au trăit într-un apartament vechi, fără apă sau gaze, cu o baie în.. curte. Condiții greu de imaginat pentru o zonă centrală din capitală.

În urmă cu ceva timp, bunica a primit un teren, în Domnești, și s-a apucat să construiască o casă. Cărămidă cu cărămidă, Dorina a încercat să facă cu propriile mâini un cămin pentru Maria. Însă materialele s-au terminat și... nu a mai avut cum să continue.

Echipa Visuri la cheie a fost reala lor salvare. Dacă Dragoș și arhitecții nu ar fi ajuns la ele, cele două ar fi rămas în stradă, pentru că așteptau, cu bagajele făcute, să li se ceară să părăsească apartamentul în care locuiau.

Dragoș, Cristina, Laura și Omid vor face o transformare uluitoare, dar nu înainte să rezolve adevăratele probleme de pe șantier. O nouă ediție Visuri la cheie, miercuri, de la 20:30.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Vezi și VIDEO: 
Cum arată camera unei adolescente care a crescut fără mamă

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni