O familie care a trecut prin toate necazurile pământului trăiește Visuri la cheie

O familie care a trecut prin toate necazurile pământului trăiește Visuri la cheie

Handicap, infarct, tumoră, accident grav de mașină. Unii oameni sunt nevoiți să treacă prin toate, în decurs de câțiva ani. Miercuri seară, la „Visuri la cheie”, aflăm câte necazuri poate îndura o singură familie și ce puteri miraculoase descoperă pentru a putea merge mai departe.

Există oare cuvinte potrivite pentru a-ți exprima compasiunea pentru suferința prin care vezi că trece cel de lângă tine?! Anumite povești pe care le auzim pare că sunt o interpretare a unui scenariu trist, dur care lovește cu fiecare cuvânt adăugat. Miercuri, de la 20:30, vom cunoaște la Visuri la cheie povestea unei familii care a îndurat multe necazuri.

Mama, Luminița, este o femeie cu handicap, care s-a îmbolnăvit de copil de poliomielită, afecțiune care poate provoca paralizie. Acum, se deplasează pe distanțe lungi doar cu ajutorul cârjelor. Este o boală care nu te lasă să te bucuri de viață așa cum se cuvine. 

Dar când duci o astfel de povară pe umeri, să afli că unul dintre copiii tăi este în pericol de moarte, îți trebuie o forță extraordinară să fii sprijin! Dar cum să faci asta când sprijinul tău sunt cele două cârje care te ajută să mergi?! 

A venit lovitura cea mai mare a vieții mele: momentul când am aflat că băiatul meu are o tumoră. Tot ce am trăit eu înainte ca și copil bolnav, toate răutățile pe care le-am întâlnit sunt nimic față de spaima de a trăi momente în care copilul îți este în pericol de moarte și tu nu ai ce să faci!”, va povesti, printre lacrimi, Luminița.

După așa experiențe greu de depășit, familia a mai primit o lovitură: „Imediat după ce am ridicat casa la roșu, soțul meu a făcut infarct”. Și, cum în familia lor necazurile parcă s-au ținut lanț, la câțiva ani distanță Florin, soțul, a suferit un accident grav de mașină. De atunci stă imobilizat la pat și se simte neputincios. 

A suferit fractură de picior drept, fractură de mână stângă și, cel mai rău, fractură de stern cu deplasare. Când sternul s-a spart, i-a lovit inima”.

Andra, cea mai mică membră a familiei, privește, fără puterea de a putea schimba ceva, cum părinții și fratele ei luptă cu încercările vieții. „Cred că este greu să te pui în locul Andrei și să vezi lucrurile așa cum le vede ea. Să-ți vezi familia, tu fiind cea mai sănătoasă”, va spune Omid.

O poveste despre voința de a păși peste orice obstacol și o familie care, în ciuda tuturor greutăților, zâmbește și merge mai departe. O lecție pentru noi toți miercuri, de la 20:30.

Visuri la cheie – crede în oameni!

Vezi și VIDEO: 
Un apartament ca o căsuță de prințese. „Visurile se împlinesc întotdeauna”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni