O adolescentă de 17 ani mamă pentru fratele de 8 ani. Povestea impresionantă miercuri, la Visuri la cheie


	O adolescentă de 17 ani mamă pentru fratele de 8 ani. Povestea impresionantă miercuri, la Visuri la cheie
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, miercuri,
Autor: Mihaela Simion
Data: 15 Septembrie 2020

Un nou vis este pe cale să devină realitate, miercuri, de la 20:30. Echipa Visuri la cheie va ajunge în Ciofliceni, unde va cunoaște povestea a doi copii părăsiți de mama lor

Nu stă fără mine. Eu fac teme cu el, eu îl îmbrac, eu îl spăl.. tot, tot”, va spune Cristina, sora care a devenit și mamă pentru frățiorul ei de doar 8 ani. 

După plecarea celei care le-a dat viață, cei doi copii au rămas cu tatăl lor, însă, Cristina este cea care are grijă de familie, maturizându-se mult prea devreme: „Măcar el să se dezvolte ca un copil normal, nu să trăiască cu trauma că l-a părăsit mama lui și l-a lăsat singur. Am încercat cât am putut eu de mult să fiu lângă el și să crească frumos”, va povesti, printre lacrimi, fata. 

Dragoș a observat că viața s-a derulat prea repede pentru Cristina și îi va face o surpriză. Pe lângă plecarea în vacanță, adolescenta va petrece o zi alături de o persoană dragă ei. Despre cine este vorba, aflăm miercuri.

Tensiuni pe șantier

Pe Dragoș Bucur și arhitecți îi așteaptă o ediție cu multe provocări și promisiuni pe care vor să le îndeplinească. Proiectele lor speciale sunt diferite față de ce am văzut până acum: Valentin Ionașcu va dori să termine o troiță, începută de tatăl copiilor, iar Cristina Joia se va ocupa de un adăpost pentru animale. Cum se vor desfășura lucrurile pentru Alina Vîlcu, aflăm miercuri, de la 20:30.

O ediție cu multe lucruri de rezolvat, dar emoționantă, o adolescentă mereu cu lacrimi în ochi și o relație frate-soră trecută la un alt nivel ne așteaptă miercuri, de la 20:30, la Visuri la cheie.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Vezi șiCum se desfășoară lucrurile în emisiunea Visuri la cheie. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu le răspund fanilor la curiozități

FULLSCREEN
O adolescentă de 17 ani mamă pentru fratele de 8 ani. Povestea impresionantă miercuri, la Visuri la cheie
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies