• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Nu au renuntat niciodata la dorinte si au primit sansa la o viata mai buna! Visuri la cheie a indeplinit inca o misiune

Nu au renuntat niciodata la dorinte si au primit sansa la o viata mai buna! Visuri la cheie a indeplinit inca o misiune

Nu au renuntat niciodata la dorinte si au primit sansa la o viata mai buna! Visuri la cheie a indeplinit inca o misiune

Echipa Visuri la cheie a mers de aceasta data in orasul Pantelimon pentru a implini un nou vis! 

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si Dragos Isacescu au schimbat complet locuinta familiei Voicu si le-au ajutat pe Mirela Voicu si cele doua fiice gemene ale sale, Ioana si Maria, sa aiba parte de o viata mai buna.

In anul 2002 Mirela s-a casatorit, crezand ca omul care i-a jurat credinta va fi langa ea pentru totdeauna. Un an mai tarziu s-au nascut cele doua fete, Ioana si Maria, iar viata femeii s-a schimbat radical. Sotul ei refuza sa mearga la serviciu si gasea tot felul de pretexte pentru a sta acasa si a avea grija de fete, cu toate ca in realitate lucrurile sateau altfel.

Mirela muncea pentru a intretine familia, iar sotul ei disparea de acasa si le lasa pe gemene singure, chiar daca erau foarte mici. Cu toate ca femeia a incercat din rasputeri sa-si salveze casnicia, acest lucru nu a fost posibil.

A urmat divortul, iar in urma partajului casa a fost evaluata la o suma care depasea cu mult veniturile Mirelei. Ea a facut trei credite de nevoie personale pentru a putea sa-si despagubeasca sotul, iar acum veniturile ei lunare merg la banci pentru plata ratelor lunare. Cele trei se descurca foarte greu, insa acest lucru nu le opreste pe cele doua fete sa mearga la scoala si sa aiba rezultate exceptionale.

Vezi mai multe imagini in galeria foto!

Telespectatorii au cunoscut o familie frumoasa, care nu a incetat nicio clipa sa lupte pentru dorintele ei si au vazut cum destinul acesteia a inceput sa se schimbe cu ajutorul echipei "Visuri la cheie".


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni