Noi schimbări în echipa Visuri la cheie! Cu ce vine nou sezonul 8

Au loc schimbări în echipa Visuri la Cheie! Noi arhitecți pornesc în aventura renovărilor alături de Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu. Noii colegi, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu sunt pregătiți să-și lase o parte din suflet în fiecare familie pe care o cunosc și nu îi oprește nimic din a începe aventura noului sezon.  

Echipa este completă, filmările deja au început și nu ne rămâne decât să facem cunoștință cu cei doi:

”Experiența Visuri la cheie este foarte emoționantă și în același timp foarte challenging. Este o altă etapă din viața de arhitect. Este o etapă cu care nu ai cum să te întâlnești în viața de zi cu zi, în șantiere, în birouri, în tot ce poate să facă un arhitect. Este atât de emoționant să vezi oamenii cum, efectiv nu cred că ești acolo să le aduci un pic de magie în viață.”  Andra Marinescu.

Este o experiență extraordinar de intensă. Îmi place extraordinar de mult și nu știu dacă am găsit până în momentul acesta un ingredient care să mă țină atât de aprins în viață. Cred că de asta ne și numim Visuri la cheie, se vede pe fața oamenilor că trăiesc un vis.” Alex Gavrilescu.

Așa cum deja știți, familiile care nu au renunțat să lupte, au șansa ca autocarul emisiunii să le apară în fața casei și să le construiască cărămidă cu cărămidă, speranța. Visuri la cheie le aduce românilor pe lângă lacrimile de bucurie și inspirație și fericire. Ne demonstrează că visele pot deveni realitate în orice moment, iar echipa de arhitecți reușește să ne ofere adevărate lecții de design.

De multe ori poți să sperii un client cu ideile tale, dar trebuie să îți găsești mereu echilibrul între un proiect economic, util, care se poate executa rapid și să fie cât mai personal. Diferența dintre un proiect de arhitectură, care e doar un proiect și o lucrare de arhitectură consider că doar emoția o face. Când îți arunci toată emoția și toată trăirea și toată pasiunea în acea lucrare, inevitabil va ieși o lucrare de arhitectură și nu un proiect.” Alex Gavrilescu.

Dragoș și arhitecții sunt gata să pornească la drum și să-i ajute pe cei care au nevoie.

Sezonul opt al emisiunii va fi unul plin de surprize!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni