• Emisiuni
  • La Măruță
  • Narcisa Suciu a revenit în România cu un proiect de suflet. Cu ce se ocupă în prezent artista 

Narcisa Suciu a revenit în România cu un proiect de suflet. Cu ce se ocupă în prezent artista 

Narcisa Suciu a plecat din România în urmă cu mai bine de un deceniu și trăiește la mii de kilometri depărtare de casă, în Finlanda. Are o famile frumoasă și o viață liniștită. Revenită în țară, artista a trecut pragul emisiunii lui Cătălin Măruță și a vorbit despre un proiect de suflet.

Narcisa Suciu a părăsit România cu 11 ani în urmă și s-a căsătorit cu un finlandez alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Împreună au o fiică, care a moștenit trăsăturile mamei, și o viață cât se poate de liniștită, după cum declară Narcisa. 

Nu de puține ori, Narcisa a vorbit la superlativ despre cel care a făcut-o să creadă în vorbele "și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți". ”Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România", a povestit Narcisa. 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Narcisa a vorbit despre ultimul său proiect: o carte sensibilă, despre familie și iubirea necondiționată. Cartea pe care a lansat-o este cu atât mai specială dacă ținem cont de faptul că Daria, fiica Narcisei, este cea care a realizat ilustrațiile. 

Solista a vorbit și despre drama care i-a marcat existența, pierderea mamei sale atunci când avea doar 17 ani. "La 17 ani am rămas singură, cu un copil de crescut(fratele ei). La 17 ani nu știam nici măcar cum se cumpără mâine, darmite cum se crește un adolescent", a mărturisit Narcisa. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni