• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • MIERCURI, la Visuri la cheie, vom urmari povestea cutremuratoare a unei familii cu care viata a fost extrem de dura

MIERCURI, la Visuri la cheie, vom urmari povestea cutremuratoare a unei familii cu care viata a fost extrem de dura

MIERCURI, la Visuri la cheie, vom urmari povestea cutremuratoare a unei familii cu care viata a fost extrem de dura

Familia Violetei este o familie speciala, care a unit oameni si a mobilizat comunitati, atat din localitatea Urseiu, cat si de pe retelele de socializare. 

Din pacate, Violeta si cei trei baieti ai sai, Florentin, Lavinus si Ovidiu, au o poveste cutremuratoare si foarte multe probleme financiare si de sanatate. Oamenii s-au unit in jurul cazului lor in incercarea de a le da o sansa la un trai mai bun. Pana in acest moment, desi drumul a fost dificil si cu foarte multe obstacole, comunitatea a reusit sa-i ajute sa-si ridice o casa. Din cauza faptului ca banii stransi s-au terminat, locuinta a ramas la rosu, dar echipa Visuri la cheie a intervenit pentru a le implini visul, asa ca miercurea aceasta va merge in localitatea Urseiu.

Cei patru au trecut prin foarte multe greutati si se lupta zilnic cu neajunsurile si cu boala. Violeta sufera de cancer de col uterin si isi creste singura cei trei baieti, iar cel mai mic dintre ei, Ovidiu, sufera de autism. Mama a avut o viata extrem de grea, a ramas orfana la numai patru ani, iar cel de-al doilea sot a parasit-o in momentul in care a aflat de boala copilului. Violeta a mai avut un copil, care s-a nascut cu o grava forma de epilepsie si a decedat in urma cu 12 ani. Cu toate ca problemele ei de sanatate sunt foarte grave si nevoile financiare o coplesesc, femeia a fost intotdeauna o luptatoare si si-a dorit sa traiasca pentru copiii ei si pentru a-i ajuta.

Momentan, Violeta si cei trei baieti locuiesc cu chirie in conditii dificile in cladirea unui fost magazin alimentar din satul ei, insa acest lucru se va schimba incepand de miercurea aceasta. 

Maine, de la 20:30, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor merge in localitatea Urseiu din judetul Dambovita pentru a implini visul Violetei.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni