• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • ASTAZI, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va construi o casa de la zero si va implini visul familiei Marinoiu

ASTAZI, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va construi o casa de la zero si va implini visul familiei Marinoiu

ASTAZI, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va construi o casa de la zero si va implini visul familiei Marinoiu

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge in localitatea Ocnele Mari pentru a construi o casa de la zero si pentru a implini visul familiei Marinoiu, formata din parintii Corina si Ionel si cei doi copii, Flavius si Larisa. 

Ionel este plecat la munca in Germania pentru a le oferi copiilor un trai mai bun si pentru ca Flavius sa isi poata face vizitele la medic. In urma cu sapte ani, baiatul a fost diagnosticat cu osteosarcom tibie dreapta, iar in 2011 a facut prima interventie chirurgicala, extirpandu-i-se tumoarea. Un an mai tarziu, boala a recidivat si a suferit o noua operatie, iar in 2013, in urma unui control medical, au aflat ca are o noua recidiva, pentru care s-a intervenit chirurgical. Dupa numai sase luni, Flavius a aflat ca nu mai poate fi facut nimic pentru a i se salva piciorul, care ulterior i-a fost amputat. A urmat o perioada ingozitoare pentru intreaga familie, care are si o situatie dificila din punct de vedere financiar. In incercarea de a-i oferi baiatului o viata normala, parintii au vandut tot ce au avut, dar proteza de care are mare nevoie este extrem de scumpa. 

Din cauza problemelor de sanatate, Flavius a trebuit sa abandoneze clasa a opta, insa in anul urmator s-a reinscris la scoala si a reusit sa intre la un liceu bun, facand naveta zilnic pentru a ajunge la cursuri. ”Merge singur la scoala acum, nu vrea sa merg cu el, mereu imi spune ca el este un copil normal si nu are nevoie de ajutor. Nu-i place ca oamenii sa-l vada ca pe un copil cu probleme, nu vrea sa fie tratat diferit.”, povesteste mama plangand.

Pe langa problemele baiatului, si mama este suspecta de cancer la san, insa din cauza lipsei banilor nu poate face investigatiile necesare.

Cei patru locuiesc intr-o casa veche, in conditii foarte grele, dorinta lor fiind sa aiba o locuinta noua cu toate utilitatile necesare. Maine, Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor merge la familia Marinoiu pentru a demola vechea locuinta si pentru a construi una noua, spatioasa, plina de lumina si caldura. 

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni