• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Mama care și-a crescut copiii într-un grajd i-a impresionat pe români. Visuri la cheie a fost lider de audiență

Mama care și-a crescut copiii într-un grajd i-a impresionat pe români. Visuri la cheie a fost lider de audiență

Mama care și-a crescut copiii într-un grajd i-a impresionat pe români. Visuri la cheie a fost lider de audiență

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu au construit aseară o casă de la zero pentru femeia care locuia, alături de copiii ei, într-un grajd. Cei mici au uitat de visurile lor de copii și, când au fost întrebați ce se așteaptă să găsească în noua casă, tot ce și-au dorit a fost un acoperiș deasupra capului.

Poate să fie cum o fi casa, doar să avem un acoperiș sub care să stăm”, spunea Ana Balcic înainte să se întoarcă în casa contruită de la zero.

Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:31 – 23:30, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.9 puncte de rating și 26.5% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.4 puncte de rating și 21.2% share. 

La nivel național, peste 1,1 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:50, peste 1,5 milioane de telespectatori se uitau la emisiune.

Cred că în viață toți putem zbura. Este suficient să ne arate cineva că avem aripi și cum să le folosim. Noi, echipa Visuri la cheie, am fost cei care le-au arătat că au aripi, că pot zbura, că se pot ridica deasupra norilor negri care i-au încercat până acum”, a spus Andra Marinescu, după ce familia a văzut renovarea.

Săptămâna viitoare, autocarul continuă drumul în misiunea Visuri la cheie, iar echipa este pregătită pentru o nouă renovare care va da speranță unei familii greu încercate. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni