• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Mâine începe sezonul 5 Visuri la cheie! Echipa emisiunii ajunge în localitatea Călinești!

Mâine începe sezonul 5 Visuri la cheie! Echipa emisiunii ajunge în localitatea Călinești!

Mâine începe sezonul 5 Visuri la cheie! Echipa emisiunii ajunge în localitatea Călinești!

Mâine, de la 20:30, începe sezonul 5 Visuri la cheie! Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu sunt nerăbdători să le prezinte românilor oameni deosebiți, determinați, care indiferent de greutăți nu încetează să lupte pentru un trai mai bun. În prima ediție, echipa emisiunii ajunge în localitatea Călinești, județul Prahova, la familia Popa.

Florin Popa a trecut în ultimii ani prin încercări care i-au schimbat complet viața, însă a făcut întotdeauna totul pentru familia lui și pentru cele două fete, Amalia și Ayana. Viața lui și a soției lui, chiar dacă s-a lovit de diverse obstacole, părea să aibă o traiectorie frumoasă și începuse să prindă contur. Cei doi au început construcția unei case în care să-și poată crește în condiții decente copilul, iar soția a rămas însărcinată cu cea de-a doua fetiță. Din nefericire, aceasta a avut complicații în timpul sarcinii și a suferit o intervenție chirurgicală pe care părea că a depășit-o cu bine. Timpul a trecut și Ayana a venit pe lume, însă la scurt timp după naștere, mama a decedat.

”Cu lacrimi în ochi le-am dat vestea tuturor și tot cu lacrimi în ochi vă scriu aceste rânduri. Acum fetele mele sunt singurele care îmi mai aduc zâmbetul pe buze și tot ce mi-a mai rămas.”, a spus Florin. 

Amalia, fiica cea mare, este o adolescentă sensibilă, pasionată de artă și de scris, iar micuța Ayana este un bebeluș minunat, atent la tot ce se întâmplă în jur, extrem de receptiv. 

Miercurea aceasta vom face cunoștință cu familia Popa, îi vom asculta întreaga poveste de viață, iar echipa Visuri la cheie îi va reda speranța  și îi va aduce un strop de bucurie.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni