• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • MIERCURI, de la 20:30, incepe cel de-al treilea sezon Visuri la cheie! Prima editie prezinta povestea incredibila a familiei Anton!

MIERCURI, de la 20:30, incepe cel de-al treilea sezon Visuri la cheie! Prima editie prezinta povestea incredibila a familiei Anton!

MIERCURI, de la 20:30, incepe cel de-al treilea sezon Visuri la cheie! Prima editie prezinta povestea incredibila a familiei Anton!

Emisiunea care schimba destinele unor familii greu incercate de viata, Visuri la cheie, revine miercuri, la Pro TV, de la ora 20:30, cu cel de-al treilea sezon! Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu sunt gata sa le prezinte telespectatorilor povestile impresionante ale unor oameni deosebiti care merita sansa la un trai mai bun.

In prima editie a celui de-al treilea sezon Visuri la Cheie vom face cunostinta cu familia Anton, din localitatea Calinesti, judetul Arges. Bogdan si Cristina erau doi tineri fericiti, care visau sa isi construiasca o locuinta, numai ca un accident regretabil le-a schimbat complet drumul, dar nu si dorinta. Barbatul se ocupa de renovarea casei, insa, in octombrie 2013, cand lucra la acoperis, s-a produs un accident. ”Sotul meu lucra la acoperisul casei si intr-o clipa a alunecat si a cazut de pe scara in cap, avand fractura de coloana cervicala si sectiune medulara completa. Nu a mai putut sa se miste, nu mai simtea nimic, dar era constient si isi putea misca numai ochii.”, a povestit Cristina cu lacrimi in ochi.

Au urmat luni intregi de recuperare, au aparut si mici imbunatatiri in starea de sanatate a lui Bogdan, insa are in permanenta nevoie de ingrijire. Pentru a putea sta cu el, Cristina a renuntat la serviciu, iar banii abia le ajung. ”Este o povara pentru el, pentru ca nu mai poate face nimic, as vrea sa pot face eu mai mult, sa le pot oferi lui si fiului nostru o casa decenta.”, a adaugat ea.

Cei doi au impreuna un baietel si lupta in fiecare zi pentru visul lor de a avea o locuinta si un trai decent si de a-i oferi celui mic un viitor frumos, fara griji. Echipa Visuri la cheie va merge la ei pentru a le transforma visul in realitate si, in timp ce casa le va fi renovata, cei trei vor merge intr-o vacanta de neuitat si vor avea parte de momente extraordinare.

Maine seara, de la 20:30, romanii vor afla povestea cutremuratoare a familiei Anton, vor vedea cum destinul acesteia incepe sa se schimbe si cum cel mai mare vis al lor, acela de a avea o locuinta noua, complet utilata, devine realitate cu ajutorul oamenilor.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni