• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Laura Boghiu, despre întâlnirea cu familiile de la Visuri la cheie: „Problemele noastre sunt minore”

Laura Boghiu, despre întâlnirea cu familiile de la Visuri la cheie: „Problemele noastre sunt minore”

Laura Boghiu, despre întâlnirea cu familiile de la Visuri la cheie: „Problemele noastre sunt minore”

Visuri la cheie s-a întors din vacanță cu noi povești dramatice, cu final fericit. Miercuri, 15 septembrie, de la ora 20:30, aveți întâlnire cu destinul, iar Laura Boghiu are un motiv în plus pentru a vă ține aproape de micile ecrane. 

Este la al treilea sezon cu echipa Visuri la cheie și încă trăiește intens fiecare întâlnire cu oamenii cărora le schimbă destinul. Am tras-o de mânecă pe Laura Boghiu și am convins-o să ne spună câteva impresii de la filmările sezonului 8 Visuri la cheie.

Ooh, ar fi trebuit să fiți de față, ar fi putut vorbi toată ziua. Arhitecta de la Visuri la cheie ne-a dezvăluit că a fost extrem de mișcată de povestea unei tinere bolnave, care trăia fiecare secundă fără a da de înțeles că-și blestemă viața nefericită. A fost tocmai pe dos.

Ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze, ca și cum nu are cancer, ci o viață absolut normală. Asta te pune un pic pe gânduri. Dacă copilul ăsta poate să trăiască normal, să zâmbească încontinuu, în ciuda tuturor nenorocirilor care i s-au întâmplat, noi de ce nu putem să zâmbim? Problemele noastre sunt minore în comparație cu ale ei”, a spus Laura Boghiu.

Înainte de asaltul pe care îl fac acasă la familiile care apar în emisiune, arhitecții Visuri la cheie primesc povestea fiecăreia, pentru a afla cine sunt oamenii în slujba cărora își vor pune talentul și experiența. 

Laura Boghiu a renunțat să mai citească poveștile oamenilor pe care urmează să-i cunoască și să vadă orice clip de prezentare a lor, iar motivul ni l-a dezvăluit recent.

Vreau să am o reacție mai naturală când mă întâlnesc cu ei. Aflu cum îi cheamă, câți ani au în autocar, în drum spre ei, dar nu știu exact cum sunt ei ca oameni... Când ajung față în față cu ei, atunci îmi fac o părere despre fiecare. Automat, și reacția mea este mult mai naturală”, ne-a spus arhitecta de la Visuri la cheie.

Fotografii: PRO TV/Valentin Răzvan

Vezi și VIDEO: Do It Yourself - Corina Caragea ia lecții de la Laura Boghiu despre cum să-și amenajeze balconu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni