Interviu Exclusiv cu Omid Ghannadi. Cu ce surprize vine sezonul patru Visuri la cheie

Interviu Exclusiv cu Omid Ghannadi. Cu ce surprize vine sezonul patru Visuri la cheie

Echipa emisiunii pregateste in detaliu fiecare proiect si face tot posibilul sa le aduca bucuria si speranta in suflete unor oameni care nu au incetat niciun moment sa lupte si sa viseze, in ciuda traiului dificil si a problemelor pe care le au.

In toamna, emotia, povestile incredibile de viata si transformarile spectaculoase revin la PRO TV in cel de-al patrulea sezon Visuri la cheie! 

Ce a declarat Omid Ghannadi despre noul sezon al emisiunii Visuri la Cheie, dar si despre pasiunile sale si modul in care isi petrece timpul liber. 

- La ce sa ne asteptam de la sezonul patru Visuri la cheie?

- Lacrimi, de data asta de multe ori de fericire. Povesti impresionante de viata. Mai putina saracie materiala si mult mai multa bogatie sufleteasca. 

- Povesteste-ne o intamplare amuzanta de la filmari.

- Orice filmare alaturi de Dragos si colegele mele are momentele ei amuzante. In general, radem mult de gafele noastre, chiar daca aceste gafe ne lungesc timpul petrecut la filmari. Totusi, cred ca cel mai amuzant moment din sezonul asta va ramane momentul in care eu m-am deghizat intr-o omida. Din pacate, mai multe nu pot povesti, dar cu siguranta telespectatorii vor remarca momentul. 

- Ce reprezinta pentru tine proiectul Visuri la cheie?

- Pentru mine, acest proiect inseamna in primul rand intrarea in contact direct cu realitatea lumii in care traiesc. Aceste povesti ale oamenilor intr-o forma sau alta se regasesc si in experientele noastre personale.

O data ce intram in contact direct cu ele ne amintim de propriile noastre experiente si de multe ori ne bucuram mai mult de ceea ce avem in viata. Pe de alte parte, inseamna recunoasterea cruzimii societatii in care traim.

O data ce le vezi, nu ai cum sa mai ascunzi rautatea si defectele societatii. Te face sa iti doresti sa traiesti intr-o lume mai buna. Intr-o lume in care oamenii sa nu mai sufere din cauza lipsei unor lucruri banale. Binele sa devina o normalitate si raul doar o intamplare de rezolvat. 



- Cum pregatesti planul pentru fiecare locuinta din cadrul Visuri la cheie si care sunt aspectele de care tii cont?

- In primul rand, incerc sa bifez confortul si nevoile familiei. Urmatoarea etapa este sa aduc ceva nou pentru telespectator. Nu in ultimul rand, imi doresc sa le ofer familiilor toate experienta si cunostintele mele in acest domeniu.

- Ce planuri de vacanta ai pentru aceasta vara?

- Principalul meu scop in vacanta a fost sa petrec cat mai mult timp alaturi de sotia mea si copilului meu. Impreuna am fost si o saptamana plecati si Grecia, unde am incercat sa recuperam toate clipele pe care nu am reusit sa le petrecem impreuna in timpul anului. 

- In afara de implicarea in emisiunea Visuri la cheie, in ce alte proiecte esti implicat?

- In afara de emisiune, incerc sa fac fata proiectelor de la biroului meu. Timpul este mereu impotriva mea, dar incerc sa ii fac fata si sa rezolv cat mai multe lucruri atat la emisiune, cat si in viata mea profesionala la birou. Referitor la proiectele sociale, sunt implicat ca voluntar in activitatile asociatiei Sister. De asemenea, incerc sa fiu un prieten si sustinator al organizatiei Hopes and Homes for Children. In rest, incerc zi de zi sa imi fac o misiune din simpla sarcina de a fi un om bun. O sarcina pe care incerc sa o respect punctual. De asemenea, nu lipsesc de la donarea de sange periodic.  



- Ce iti place cel mai mult sa faci in timpul liber? Ce te relaxeaza?

- Stau si ma gandesc ce sa raspund la intrebarea asta. Cel putin de doi ani, timpul liber a aparut atat de rar in viata mea incat parca am si uitat ce imi place sa fac in acele momente. Chiar si in vacanta asta am avut nevoie de patru zile ca sa inteleg clar ca nu trebuie sa fac mare lucru, trebuie doar sa ma relaxez. Insa un lucru este cert! Cel mai mult ma relaxeaza timpul petrecut alaturi de familia mea. 

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni