Interviu Exclusiv cu Adela Parvu. Ce reprezinta pentru ea proiectul "Visuri la Cheie"

Interviu Exclusiv cu Adela Parvu. Ce reprezinta pentru ea proiectul "Visuri la Cheie"

In toamna, emotia, povestile incredibile de viata si transformarile spectaculoase revin la PRO TV in cel de-al patrulea sezon Visuri la cheie!

Ce a declarat Adela Parvu despre noul sezon al emisiunii Visuri la Cheie, dar si despre modul in care pregateste planul pentru fiecare locuinta din cadrul emisiunii si care sunt aspectele de care tine cont.

- La ce sa ne asteptam de la sezonul patru Visuri la cheie?

- In sezonul patru al emisiunii Visuri la cheie telespectatorii vor cunoaste familii extraordinare de romani, care s-au zbatut, care nu s-au dat batuti, care au invins mentalitati si prejudecati pentru a ramane fideli unor valori adevarate ca Binele, Adevarul, Familia. Si, da, amenajarile caselor lor vor fi pe masura, caci de fiecare data ne-am lasat inspirati de personalitatea familiilor pentru care am lucrat si care ne-au marcat emotional.


- Povesteste-ne o intamplare amuzanta de la filmari.

- La una dintre familiile pe care le-am ajutat in sezonul patru, dupa ce au plecat in vacanta, m-am uitat cu mare atentie la casa si la curte. In gradina din spate, am constatat ca au ramas in grija vecinilor animalele despre care fiul cel mare al familie mi-a spus ca are grija. Mi-a povestit ca, spre exemplu, porcului chiar ii face deseori baie. Asa ca m-am apropiat de porc si vorbind cu el a venit aproape de mine. M-am intis sa-l scarpin pe ureche, dar el s-a trantit pe spate ca un caine. M-a surprins total, cu atat mai mult cu cat mesterii care erau deja urcati pe acoperis au vazut totul si randeau in hohote. Da, o experienta amunzanta, pe care n-am sa o uit prea curand.


- Ce reprezinta pentru tine proiectul Visuri la cheie?

- Pentru mine, Visuri la cheie este ca un portal catre sufletele unor oameni care au uitat sa viseze, este certitudinea faptului ca toti suntem legati unii de altii ca intr-o retea, este confirmarea faptului ca intotdeauna lucrul in echipa este mai benefic decat munca de unul singur, dar mai ales, Visuri la cheie este si pentru mine un vis implinit. Am, macar senzatia, daca nu certitudinea, ca prin acest proiect am reusit sa-mi aflu rostul in viata, acela de a-mi ajuta semenii. 

 

- Cum pregatesti planul pentru fiecare locuinta din cadrul Visuri la cheie si care sunt aspectele de care tii cont?

- Conteaza foarte mult povestea fiecarui membru al familiei si apoi imi permit sa-mi ofer un mic ragaz pentru a visa. Dupa ce cunoastem familia si colegii mei arhitecti fac reorganizarea spatiului, ne impartim camerele, spatiile, stabilindu-ne o tema generala in ceea ce priveste stilul de design interior. Apoi, fiecare dintre noi reinterpreteaza in propria-i viziune stilul de ambientare, in functie de camerele care i-au revenit. Pentru mine conteaza sa aflu cat mai multe despre cei carora urmeaza sa le fac incaperile (de la ce culori le plac, la amintirile lor cele mai frumoase) si apoi, pe langa strictul necesar, incerc intotdeauna sa vin cu decoratiuni care sa lase o mica urma si din sufletul meu in casa aceea. Mi-am propus ca in fiecare amenajare pe care o fac sa existe o doza de frumos, de inedit, de spectacol, elemente care sa-i faca pe cei carora le renovam locuinta sa viseze, sa aspire catre mai bine si mai frumos, sa-si doreasca sa devina mai puternici, ca la randul lor sa-i poata ajuta pe altii. 

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni