• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • INTERVIU Dragoș Bucur, gazda Visuri la cheie: ”Cea mai mare calitate a emisiunii este că redă speranța”

INTERVIU Dragoș Bucur, gazda Visuri la cheie: ”Cea mai mare calitate a emisiunii este că redă speranța”

INTERVIU Dragoș Bucur, gazda Visuri la cheie: ”Cea mai mare calitate a emisiunii este că redă speranța”

Dragoș Bucur, gazda emisiunii ”Visuri la cheie”, ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre noul sezon al emisiunii, vacanțele în familie cu rulota sau casa sa din afara Bucureștiului. ”Omid a transformat felul în care arată acum casa noastra pe interior și profit de fiecare interviu să îl laud” 

Poți spune că există o poveste sau o familie de la ”Visuri la cheie” care te-a impresionat cel mai mult?

Îmi este greu să fac o ierarhie a poveștilor și a familiilor pe care le-am întâlnit în emisiune și mi se pare și nepotrivit față de ei să fac acest lucru. Pot să spun însă că cele mai impresionante sunt poveștile în care copiii sunt abandonați de părinți. Este dureros să îi vezi pe acei copii cum se luptă să supraviețuiască.

Spune-ne 5 cuvinte care ar descrie perfect emisiunea pentru care pui suflet zi de zi...

Oameni, exemple, putere, încredere, comunitate.

În majoritatea cazurilor sunt implicati și copii. Cât de mult îi impactează ce faceți voi pe cei mici? 

Cu siguranță, această emisiune poate să fie un restart în viața fiecărei familii implicate și cu atât mai mult în viața copiilor. Cea mai mare calitate a emisiunii noastre este că redă încrederea și speranța și dovedește că televiziunea poate avea un impact pozitiv, nu doar asupra telespectatorilor, a sponsorilor și a afacerii televiziunii în general, cât și asupra societății și mentalității. 

Ai păstrat legătura cu vreo familie pe care ai ajutat-o? 

Vorbesc doar ocazional cu câteva familii pe care le-am cunoscut în emisiune, de obicei de sărbători. 

Știm că stai la curte. Care este locul tău preferat, colțul tău de relaxare?

Îmi place să îmi fac de lucru prin curte atunci când am timp, fie renovez lucrurile care au nevoie de asta, fie inventez altele. Vara asta am făcut, împreuna cu Dana și copiii, o grădină cu vinete și mazăre și le-am construit copiilor o căsuță dintr-un pat vechi. 

Cât ai pus tu umărul la construcția și decorarea casei voastre?

Am făcut împreună cu tata diverse lucruri, cum ar fi instalația de încălzire (tata este instalator). De decorare ne-am ocupat eu și Dana până acum vreo 3 ani, când ne-am dat seama că ar fi mai indicat să apelăm la cineva care chiar se pricepe . Omid a transformat felul în care arată acum casa noastra pe interior și profit de fiecare interviu să îl laud .

Știm că vă place să mergeți cu rulota în vacanțe. Care a fost una dintre cele mai faine aventuri de acest gen? 

Ne simțim bine de fiecare dată atunci când mergem în Corfu. Este locul în care ajungem cel puțin o dată pe an, încă din 2009. O experiență foarte plăcuta am avut însă și în nord, în Danemarca. Este o țară în care călătoria cu autorulota este perfectă, fiind foarte prietenoasă cu acest tip de turism, de la infrastructură până la peisaje.

Cu toții avem o plăcere vinovată atunci când vine vorba de mâncare. Care este mâncarea ta preferată? 

Dulciurile sunt plăcerea mea vinovată și, de exemplu, clătitele sunt printre dulciurile peferate. Dar pâinea udă cu zahăr este „mâncarea" care îmi amintește cu adevărat de copilărie, de zilele călduroase în care prea mult dulce nu găseam prin frigider și împreuna cu sora mea ne găteam în câteva secunde bomba calorică pe care nu aș da-o copiilor mei .

Ce ne poți spune despre sezonul acesta? De ce fel de provocări v-ați lovit în perioada asta grea?

Cred că marea provocare a picat în spatele producătorilor, care au fost nevoiți să respecte noile condiții impuse în producțiile TV și cinematografice.
 

Cum se desfășoară lucrurile în emisiunea Visuri la cheie. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu le răspund fanilor la curiozități

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni