FOTO Cum au transformat arhitecții Visuri la cheie casa construită pentru Eliza și Maya


	FOTO Cum au transformat arhitecții Visuri la cheie casa construită pentru Eliza și Maya
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Noiembrie 2020

O casă ridicată fără arhitecți și ingineri, cu defecte mari de proiectare și construcție, a fost transformată într-un cămin primitor de echipa „Visuri la cheie”. Două adolescente și bunica lor se bucură din plin de fiecare clipă petrecută împreună.

Maya și Eliza Mihalache pot începe să-și rescrie povestea începută când bunica lor le-a luat sub aripa sa protectoare, adăugând un nou capitol. Acum au un cămin cum au visat, grație flerului, inspirației și muncii asidue depuse de arhitecții și constructorii de la Visuri la cheie. Echipa a preluat o ruină, o casă lăsată în paragină din cauza lipsei banilor pentru finalizarea proiectului.

Casa, începută de tatăl fetelor și de câțiva prieteni de-ai săi, ar fi trebuit să fie moștenirea sa pentru Maya și Eliza. A pus în ea multă sudoare, dar a trebuit să se declare învins de mărimea provocării. Din fericire, visul său de a-și pune fiicele la adăpost a fost dus la bun sfârșit de echipa emisiunii Visuri la cheie. Casa aceasta e azi în picioare datorită lui și păstrează încă mărturii ale efortului său.

Care e povestea casei tale? Fiecare locuință are una, așa că vrem să o cunoaștem pe a ta! Intră AICI și spune-ne cum ai trudit la ridicarea ei, cum te-ai târguit cu vânzătorul ori cum ai transformat-o în căminul familiei tale după îndelungi renovări! Groupama te va răsplăti cu o asigurare de locuință pentru un an.

Cum s-a transformat casa surorilor Maya și Eliza Mihalache

Holul gândit de tatăl fetelor a fost suficient de spațios pentru ca arhitecții de la Visuri la cheie să amenajeze un open space generos. Spațiile de locuit au primit noi funcțiuni și le va permite celor trei locatare să se desfășoare în voie.

Dormitoarele au devenit locuri de lenevit tot restul zilei, grație culorilor, tapetului (camera bunicii) și dotărilor moderne.


 

Vezi toate pozele în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și VIDEO:  O casă cu aspect bughez pentru bunică și nepoatele ei. „Ce splendoare


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies