FOTO Cum au șlefuit arhitecții de la Visuri la cheie apartamentul Marianei Vulpe din Pitești


	FOTO Cum au șlefuit arhitecții de la Visuri la cheie apartamentul Marianei Vulpe din Pitești
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Decembrie 2020

Un apartament nici mare, nici mic, cu probleme nici mari, nici neglijabile, în care locuiau trei suflete cu inimi mari, nu mici. Asta au descoperit arhitecții de la Visuri la cheie în escala lor de la Pitești. 

Mariana și soțul ei, Ionuț, au făcut eforturi mari pentru a se muta într-un apartament cu două camere din Pitești. Înainte să vină fiica lor pe lume, cei doi locuiau cu părinții într-o garsonieră minusculă, la care frații ei au renunțat de dragul ei. Când s-a născut Sofia, cei doi soți și-au dat seama că le trebuie un spațiu mai mare. 

Au vândut garsoniera și, cu banii obținuți, la care s-a adăugat alt ajutor din partea fraților, Ionuț și Mariana Vulpe au reușit să se mute într-un apartament. Aveau nevoie de un spațiu mai mare, date fiind problemele ei cu inima. Însă, nu și-au permis să utileze corespunzător apartamentul. Așa că, au improvizat cum au putut: în loc de parchet au acoperit betonul din podea cu un covor imens; în loc de comodă pentru televizor au pus o navetă de sticle de bere; televizorul – primit cadou de la frații ei; cele câteva corpuri de mobilă din casă – lăsate de fostul proprietar.

Când echipa Visuri la cheie le-a trecut pragul, au primit cu recunoștință, dar și cu umilință, ajutorul oferit de emisiune.

Toate lucrurile lor sunt împrumutate, inclusiv mașina de spălat. Și, totuși, au un zâmbet larg pe față și au primit vestea că le vom renova apartamentul cu demnitate, cu umilință și cu șoc. Erau șocați. Aveau senzația că sunt alți oameni mai amărâți și că ei nu merită asta”, a spus Cristina Joia.

Aceasta a fost povestea casei lor. Spune-ne povestea casei tale și ai șansa de a câștiga o asigurare de locuință pentru un an! Detalii AICI!

Cum am transformat apartamentul familiei Vulpe!

Apartamentul familiei Vulpe a avut, din start, un avantaj față de alte locuințe de aceleași dimensiuni: puține lucruri de evacuat. Ionuț și Mariana Vulpe nu au avut posibilitatea să-și încarce inutil locuința, așa că misiunea constructorilor a fost mai simplă. 

Marea problemă a fost, însă, veșnica provocare de a-l face să pară mai spațios decât în realitate și să le confere locatarilor săi senzația de utilitate. Acest lucru a fost rezolvat prin amenajarea multor spații de depozitare, în care pot fi „ascunse” bunurile familiei de ochii oaspeților. Iată cum arăta bucătăria înainte de renovare și ce soluție a găsit pentru ea Valentin Ionașcu!

Sufrageria, locul în care familia Vulpe petrece aproape tot timpul zilei, a fost modificată astfel încât să poată găzdui un spațiu dedicat micuței Sofia. Colțul fetiței, clar delimitat de restul încăperii, se integrează perfect în spațiul construit, păstrând caracterul unitar al lucrării. Față de varianta anterioară, sufrageria de acum este un loc comod, confortabil, așa cum sunt toate camerele de zi. Iată mai jos care sunt diferențele!

Dormitorul familiei a fost gândit astfel încât Sofia să poată dormi cu părinții ei, dacă dorește, însă camera a fost „desenată” în așa fel încât ea să fie un spațiu intim pentru Mariana și Ionuț.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Vezi și VIDEO: Tot blocul a venit să le vadă apartamentul. „Atâta entuziasm rar mi-a fost dat să întâlnesc”

FULLSCREEN
FOTO Cum au șlefuit arhitecții de la Visuri la cheie apartamentul Marianei Vulpe din Pitești
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies