FOTO Cum am împlinit visul familiei Iakab în doar două săptămâni

FOTO Cum am împlinit visul familiei Iakab în doar două săptămâni

Românii au fost martorii unei noi transformări spectaculoase la „Visuri la cheie”, miercuri seară. Familia Iakab a aflat că visurile se împlinesc și după 12 ani, dacă nu încetezi să crezi în ele.

Florin și Luminița Iakab au locuit într-o garsonieră minusculă, însă atunci când familia lor s-a mărit, au decis să înceapă construcția unei case. Situată în curtea părinților ei din Oltenița, locuința n-a apucat să ajungă în faza de finisaje din cauza stării de sănătate a lui Florin. Cu chiu cu vai au reușit să amenajeze o cameră, în care au locuit împreună cu cei doi copii ai lor, Andu și Andra.

După 12 ani de așteptare încordată și ghinioane care s-au succedat amețitor, norocul le-a surâs. Casa a fost terminată de echipa Visuri la cheie, în doar două săptămâni. Florin și Luminița nu au mai recunoscut nimic din vechea casă, dar i-au simțit vibrația în tot acest timp. Decorul este nou, însă pereții au fost martorii atâtor încercări dramatice prin care au trecut de-a lungul anilor.

Ai aflat povestea căminului lor, dar care e povestea casei tale? Sigur are și ea una! Spune-ne povestea casei tale AICI și fii gata să câștigi o asigurare de locuință pentru un an!

Cum s-a transformat casa familiai Iakab

Cea mai mare provocare a arhitecților și constructorilor de la Visuri la cheie a fost să găsească spațiu la etaj, unde proiectul inițial nu a ținut cont de înălțimea necesară a pereților. Acoperișul a trebuit înălțat, pentru a conferi încăperilor înălțimea corespunzătoare.



Livingul, în care familia locuia înainte, a fost modificat substanțial pentru a deveni un spațiu de loisir și relaxare în timpul zilei. Cel mai încântat de transformare a fost Andu, care a beneficiat de o scenă pe care poate susține mici concerte în familie, după ce repetă la chitară.



Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și VIDEO: Dragoș Bucur, surpriză cu mesaj emoționant pentru familia Iakab. „Acolo suntem noi”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni