FOTO Cum a devenit casa soților Ali un cămin sigur. „Noi am visat doi ani să ne facem bucătăria”


	FOTO Cum a devenit casa soților Ali un cămin sigur. „Noi am visat doi ani să ne facem bucătăria”
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Decembrie 2020

Ola și Anis Ali privesc cu încredere spre viitor, după ce una dintre marile lor probleme și-a găsit rezolvare: au o casă în care se pot simți în deplină siguranță. Iată ce soluții au găsit arhitecții și constructorii de la „Visuri la cheie”!

Ola și Anis și-au petrecut ultimii 4 ani din viață construind un vis, acela de a trăi în armonie în casa lor din București. Au strâns fiecare bănuț pentru a-și utila locuința așa cum visaseră, însă un incendiu le-a distrus toată agoniseala.

Aveam lucruri care erau încă în cutii, aragazul, cuptorul, erau în casă. Focul îți ardea ce n-ai folosit încă, îți ardea toate speranțele. Noi am visat doi ani să ne facem bucătăria și deodată ardea nu doar bucătăria, ci toată casa. Nu-mi venea să cred”, a spus Anis. Atunci au fost nevoiți să-și cheltuiască toată energia reclădind visul care i-a adus împreună.

Datorită intervenției echipei Visuri la cheie, cei doi soți au putut lăsa în urmă coșmarul pierderii locuinței. Mai mult, Ola are acum bucătăria pe care și-a dorit-o, în care să prepare prăjiturile ei grozave, pe care Dragoș și Omid au avut ocazia să le guste.

Asta e povestea lor! Spune-ne povestea casei tale AICI și ai șansa de a câștiga o asigurare de locuință pentru un an!

Cum am făcut o casă sigură pentru Ola și Anis Ali

Din cauza incendiului care le-a distrus casa, echipa Visuri la cheie a schimbat toată instalația electrică. Toate traseele au fost refăcute, niciun cablu, nicio doză, nicio priză și niciun întrerupător din cele care existau în casă nu au fost păstrate. 

După îndelungi calcule și dezbateri, arhitecții au decis să păstrze caracterul circular al casei, pentru a-i permite lui Anis să se deplaseze cu ușurință dintr-o cameră în alta. De asemenea, au evitat să folosească multe piese de mobilier, pentru a nu micșora spațiul aflat la dispoziția familiei. Iată ce bine a fost amenajată sufrageria!

Un element important din living, care are o valoare sentimentală uriașă pentru Ola și Anis, este măsuța de cafea pe care Cristina Joia a recondiționat-o. Realizată de bunicul lui Anis în urmă cu 50 de ani, măsuța a fost folosită vreme de 13 ani pentru servirea micului dejun.

Bucătăria, unul dintre locurile în care Ola va petrece cel mai mult timp, a beneficiat de o transformare spectaculoasă. Pereții au fost „îmbrăcați” în niște elemente orientale care imită faianța, cu nuanțe de verde, albastru și turcoaz. Omid a reușit să amenajeze aici și o zonă de servit masa, cu o banchetă, un scaun și un loc special pentru scaunul cu rotile al lui Anis.  

La finalul lucrării, Omid Ghannadi a declarat că este una dintre cele mai vesele bucătării pe care le-a amenajat vreodată.

Descoperă toate fotografiile în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și VIDEO: Povestea de iubire dintre doi sirieni îndrăgostiți de România. „O iubesc mult pe Ola”

  


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies