Echipa Visuri la cheie va construi miercuri o casa superba pentru o familie greu incercata de viata!


	Echipa Visuri la cheie va construi miercuri o casa superba pentru o familie greu incercata de viata!
Data: 25 Octombrie 2016

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va merge in localitatea Magurele, va demola o casa distrusa si va construi de la zero o locuinta pentru familia Nitu, formata din Catalin, Carmen si cei doi copii, Alexandru si Denis. O familie extraordinara, care intotdeauna a infruntat greutatile vietii cu demnitate si visa sa fie fericita.

La numai 13 ani, Carmen a ramas fara mama si, impreuna cu tatal sau, a preluat toate responsabilitatile si a fost nevoita sa renunte la scoala pentru a avea grija de cei doi frati mai mici si de gospodarie. La 19 ani si-a pierdut si tatal, fiind singura care putea sa sustina familia din toate punctele de vedere. Peste trei ani l-a cunoscut pe Catalin, sotul sau, insa fericirea lor nu a durat foarte mult, deoarece in octombrie 2013 femeia a suferit un accident vascular cerebral. Dupa ce a stat in coma timp de trei saptamâni, Carmen s-a trezit, insa a ramas cu sechele in urma atacului vascular cerebral, paralizie pe partea stânga a corpului, iar progresele pe care le face sunt foarte mici. In ciuda greutatilor, Alexandru, baiatul cel mare, il ajuta pe tatal sau la treburile din casa si, cu toate acestea, studiaza si are rezultate foarte bune la scoala. 

Casa in care locuiesc cei patru nu dispune de baie, iar cel mai mare vis al lui Carmen este acela de a avea o casa cu grup sanitar, pentru a nu mai depinde in totalitate de sot si copii.

Dragos Bucur, Adela, Alina, Omid si Dragos Isacescu vor ajunge saptamâna aceasta, miercuri, de la 20:30, la familia Nitu si ii vor construi o casa de vis, complet mobilata si utilata, pentru a-i face viata mai usoara si mai frumoasa.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la Pro TV!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies