Echipa Visuri la cheie schimba destinul unui tata si pe cel al celor patru copii ai sai, ASTAZI, de la 20:30!


	Echipa Visuri la cheie schimba destinul unui tata si pe cel al celor patru copii ai sai, ASTAZI, de la 20:30!
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, ProTV,
Data: 26 Septembrie 2017

Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi ajung saptamana aceasta in localitatea Peris din judetul Ilfov pentru a schimba destinul familiei Gheorghe, formata din Irinel, tatal, cei patru copii, Cristian, Daniel, Eduard si Petre, si bunicii, Petre si Stanca. 

In urma cu sapte ani, Irinel a fost parasit de sotia sa si de atunci barbatul face tot posibilul sa le fie si mama, si tata celor patru baieti, insa problemele au aparut una dupa alta pentru ei. Firma la care lucra s-a desfiintat si a ramas somer, asa ca a acceptat sa lucreze oriunde i s-a oferit ceva de munca, pentru a-si intretine familia si casa foarte veche, care se deteriora pe zi ce trecea. Pana in momentul in care a ramas fara un loc de munca stabil, Irinel incepuse o alta constructie in care sa poata duce un trai decent impreuna cu copiii, insa a fost nevoit sa sisteze lucrarile din cauza veniturilor foarte mici.

In prezent lucreaza la o firma de paza, insa salariul este foarte mic si se descurca extrem de greu. Pe langa problemele financiare, Irinel are si probleme la coloana vertebrala, care ii cauzeaza dureri groaznice si, tot din cauza banilor, barbatul a amanat operatia. ”Cateodata imi venea sa plec in toata lumea, dar dragostea pentru copii m-a facut sa merg mai departe. Tot ce imi doresc este sa nu mai fiu nevoit sa le explic celor mici de ce trebuie sa doarma cu bunica sau cu mine in aceeasi camera, intr-un singur pat.”, spune barbatul.

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va implini visul familiei Gheorghe, acela de a avea o locuinta noua, spatioasa, in care sa poata duce o viata normala.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies