• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie i-a schimbat viața Isabelei, fetița abandonată de mamă și crescută de bunic. Cum arată casa lor acum

Echipa Visuri la cheie i-a schimbat viața Isabelei, fetița abandonată de mamă și crescută de bunic. Cum arată casa lor acum

Echipa Visuri la cheie i-a schimbat viața Isabelei, fetița abandonată de mamă și crescută de bunic. Cum arată casa lor acum

Echipa Visuri la Cheie a ajuns, miercuri seară, în casa unei familii care a impresionat o lume întreagă cu povestea lor emoționantă.  Isabela și bunicul ei, Petre Gorodetzch, au avut parte de cea mai frumoasă surpriză atunci când Dragoș Bucur, designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu  și Omid Ghannadi au pășit în casa lor. 

Isabela, o fetiță în vârstă de nouă anișori, a fost abandonată de către mamă încă de când era mic copil. Petre Gorodetzch, bunicul acesteia, a fost singura persoană care a vrut să aibă grijă de micuța Isabela și care i-a oferit o șansă la o viață mai bună. 

În materialul de mai jos, bunicul povestește cu lacrimi în ochi povestea emoționantă a micuței Isabela 

Isabela este un copil nerecunoscut de către tată, iar mama ei, fata domnului Petre, ar fi vrut să renunțe la ea încă din maternitate și să o abandoneze în spital. Bunicul Petre a fost cel care a intervenit, a mers la spital și a luat-o pe Isabela de care a avut grijă de unul singur. 

Vezi imagini în galeria foto cu casa înainte și după renovare

Ulterior, a urmat o perioadă în care mama Isabelei a părut că se implică în creșterea fetiței, având grijă de ea, sub supravegherea bunicului.  Până într-o zi când acesta a fost chemat la Protecția Copilului, în urma unor reclamații venite din partea vecinilor care spuneau că o auzeau pe micuță plângand și țipând. 

De atunci Petre Gorodetzch a luptat cu toate puterile pentru a câștiga dreptul de a-și crește nepoata. Acum, acesta are grijă de Isabela și încearcă din răsputeri să-i asigure cele necesare nepoatei lui. 

Dacă înainte de vizita echipei Visuri la Cheie, casa în care Isabela și bunicul ei, Petre Gorodetzchi, locuiau de mai bine de opt ani se afla într-o stare deplorabilă, acum cei doi se pot bucura din plin de casa lor plină de culoare. 

Reacția Isabelei atunci când și-a văzut camera renovată

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni