Echipa Visuri la cheie i-a oferit aseara un apartament de poveste familiei Cucu

Echipa Visuri la cheie i-a oferit aseara un apartament de poveste familiei Cucu

Miercuri, echipa Visuri la cheie le-a oferit membrilor familiei Cucu un apartament de poveste si sansa la o viata mai buna. Dragos Bucur impreuna cu echipa sa au mers la Focsani pentru a cunoaste trei oameni cu o poveste impresionanta si pentru a-i ajuta sa locuiasca intr-o casa frumoasa, care sa le aduca de acum inainte numai motive de bucurie.

A zecea editie Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.1 puncte de rating si 29.9% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.5 puncte de rating si 17.6% share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 1.8 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 22:11, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.

O familie speciala si o renovare spectaculoasa

Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au ajuns miercuri seara in Focsani, unde i-au intalnit pe Florentiu, mama acestuia, Marilena, si fetita lui, Antonia. Viata a fost dura cu ei, insa au incercat intotdeauna sa se bucure de lucrurile frumoase si de pasiunile pe care le au. Florentiu si mama sa au venituri extrem de mici si au fost nevoiti sa renunte la reamenajarea apartamentului in care locuiesc, pentru a se putea concentra pe cresterea fetitei si pentru a-i asigura acesteia o copilarie fericita. Insa lucrurile s-au schimbat pentru ei aseara, cand echipa Visuri la cheie a ajuns la usa casei lor.

In timpul renovarii, cei trei au plecat in vacanta la mare, insa zeci de constructori si voluntari, impreuna cu echipa emisiunii, au lucrat pentru a le putea implini visul de a avea o locuinta noua, luminoasa, cu toate utilitatile necesare. Apartamentul a fost transformat intr-o adevarata poveste, in care se regasesc toate elementele care tin de activitatile lor preferate si de lucrurile in care cred. Antonia are acum camera ei, colorata si plina de jucarii, cu un pat casuta, dar si cu un fotoliu special amenajat pentru ca tatal sa-i poata citi povesti seara, inainte de a merge la somn. Dormitorul lui Florentiu a fost transformat intr-o scena de teatru de papusi si a fost decorat in acelasi stil, pentru a reda cat mai bine pasiunea lui pentru teatru, dar si pentru a o invata pe fetita lui aceasta arta. Livingul si bucataria impart acelasi spatiu, foarte bine organizat si gandit, si el plin de culoare si de caldura. 

In momentul in care cei trei au plecat in vacanta, Adela, Alina si Omid i-au rugat sa deseneze cate un simbol pe perete si au tinut cont de acest lucru in decorarea ulterioara. Cei trei au realizat la intrarea in apartament un dulap cu un print cu floarea soarelui, acesta dand luminozitate si bucurie.

Momentul intoarcerii acasa a fost unul extrem de emotionant si surprinzator pentru Florentiu, Antonia si Marilena, care nu au mai recunoscut deloc locuinta din care plecasera. Au fost uimiti sa descopere toata gandirea din spatele renovarii si s-au bucurat ca acest vis a devenit realitate.





 


Mircurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge in localitatea Niculesti, judetul Dambovita, pentru a indeplini dorinta unei familii superbe cu sase copii.

Visuri la cheie – Crede in oameni!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni