Echipa "Visuri la Cheie" a împărțit cadouri tuturor familiilor care au participat acest sezon la emisiune


	Echipa "Visuri la Cheie" a împărțit cadouri tuturor familiilor care au participat acest sezon la emisiune
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, Omid Ghannadi,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 23 Decembrie 2020

Alina Vîlcu și Omid Ghannadi s-au transformat în "spiridușii moșului" și au înmânat cadouri tuturor copiilor în prag de sărbători!  

Cu doar câteva ore înainte de ajunul Craciunului, echipa „Visuri la cheie” continuă tradiția de a le oferi zâmbete și bucurie oamenilor cu povești emoționante din emisiune. 

Alina Vîlcu și Omid Ghannadi au împărțit daruri, au cântat colinde, au urat și s-au bucurat alături de familiile greu încercate în trecut. 

Reacțiile copiilor au fost de-a dreptul încântătoare. Vezi materialul aici:

Prima oprire a fost la familia Ali, pe care am cunoscut-o acum două săptămâni, în cadrul emisiunii. Tatăl este imobilizat în scaun cu roțile, iar în urmă cu ceva timp, un incendiu puternic le-a distrus locuința. Alina și Omid i-au regăsit fericiți și pregătiți să petreacă sărbătorile într-un cămin de poveste.

Bărbat: „În prima zi parcă treceam și nu realizam pe lângă ce trecem. Acum ne-am acomodat, totul e mai frumos decât ne puteam dori.”

Spiridușii Moșului au făcut apoi o oprire în Ciofliceni, la familia Niculae, însă cadouri vor primi toți copiii pe care i-am cunoscut în acest sezon.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies