• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa Visuri la cheie a construit de la 0 o casa pentru o familie greu incercata de viata. Vezi imaginile

Echipa Visuri la cheie a construit de la 0 o casa pentru o familie greu incercata de viata. Vezi imaginile

Echipa Visuri la cheie a construit de la 0 o casa pentru o familie greu incercata de viata. Vezi imaginile

Echipa Visuri la cheie a mers in localitatea Magurele, a demolat o casa distrusa si a construit de la zero o locuinta pentru familia Nitu, formata din Catalin, Carmen si cei doi copii, Alexandru si Denis. O familie extraordinara, care intotdeauna a infruntat greutatile vietii cu demnitate si visa sa fie fericita.

La numai 13 ani, Carmen a ramas fara mama si, impreuna cu tatal sau, a preluat toate responsabilitatile si a fost nevoita sa renunte la scoala pentru a avea grija de cei doi frati mai mici si de gospodarie. La 19 ani si-a pierdut si tatal, fiind singura care putea sa sustina familia din toate punctele de vedere. 


Peste trei ani l-a cunoscut pe Catalin, sotul sau, insa fericirea lor nu a durat foarte mult, deoarece in octombrie 2013 femeia a suferit un accident vascular cerebral. Dupa ce a stat in coma timp de trei saptamani, Carmen s-a trezit, insa a ramas cu sechele in urma atacului vascular cerebral, paralizie pe partea stanga a corpului, iar progresele pe care le face sunt foarte mici. In ciuda greutatilor, Alexandru, baiatul cel mare, il ajuta pe tatal sau la treburile din casa si, cu toate acestea, studiaza si are rezultate foarte bune la scoala. 

Vezi aici momente VIDEO din emisiunea Visuri la Cheie!



Casa in care locuiau pana sa intervina Echipa Visuri la Cheie nu dispunea de baie, iar cel mai mare vis al lui Carmen era acela de a avea o casa cu grup sanitar, pentru a nu mai depinde in totalitate de sot si copii.

Dragos Bucur, Adela, Alina, Omid si Dragos Isacescu au ajuns au construit o casa de vis pentru familia Nitu, complet mobilata si utilata, reusind astfel sa le faca viata mai usoara si mai frumoasa membrilor familiei.



Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la Pro TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni