Echipa Visuri la cheie a adus fericirea pentru o mama cu doi copii care au fost greu incercati de viata

Data: 19 Octombrie 2016

Saptamana aceasta, echipa Visuri la cheie a mers in localitatea Fetesti, pentru a cunoaste familia Boitan. O familie greu incercata de viata, cu o poveste impresionanta, care lupta zilnic pentru un trai mai bun.

Pe 11 iulie 2013, echipa ISU Fetesti, formata din plutonierul Gabriel Boitan si alti sase colegi, a fost solicitata pentru a scoate dintr-un sant adanc doi muncitori blocati in groapa sapata pentru schimbarea unei conducte de apa. Gabriel a coborat pentru a-i salva pe cei doi, dar in momentul in care s-a aplecat pentru a-i pune masca de oxigen unuia dintre ei, un val de pamant s-a deplasat si l-a imobilizat.

Colegii au facut tot posibilul sa-l salveze, insa plutonierul a pierdut lupta cu viata la spital, dupa 40 de minute in care s-au incercat toate manevrele de resuscitare. in urma lui Gabriel au ramas sotia, Mariana, si cei doi copii, Andrei si Valentina, extrem de afectati de pierderea sotului si tatalui.

Veniturile familiei sunt foarte mici si nu permit renovarea locuintei, cu toate ca problemele pe care apartamentul le are le afecteaza sanatatea. La scurt timp dupa ce s-au mutat acolo, au descoperit mucegai peste tot in casa. Au incercat sa izoleze apartamentul, dar nu au reusit sa indeparteze cauza deoarece nu au avut banii necesari.

Din cauza umiditatii sunt afectate sanatatea lor si obiectele din locuinta. Hainele nu sunt tinute in dulap, de teama ca vor mucegai, mobila este afectata, electrocasnicele sunt ruginite, la fel si obiectele sanitare. Visul Marianei si al copiilor este acela de a avea un apartament renovat, in care sa poata duce o viata normala, fara griji. 

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Omid Ghannadi au indeplinit dorinta familiei Boitan, careia i-au oferit o locuinta de vis, in care sa poata privi catre un viitor mai bun.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies