• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă și a apelat pentru sfaturi la Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie

Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă și a apelat pentru sfaturi la Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie

Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă și a apelat pentru sfaturi la Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie

Echipa România, te iubesc! s-a întors la muncă, iar, pentru respectarea distanțării sociale, jurnaliștii au primit un nou spațiu de lucru, pe care trebuie să-l amenajeze conform nevoilor lor. 

Au apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alex Gavrilescu, să-i ajute să creeze un loc care să îmbine personalitățile tuturor și, totodată, să fie un mediu prielnic de lucru. 

Paula Herlo:
„Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă. Am primit un spațiu interesant pe care am vrea să-l amenajăm în funcție de personalitățile noastre. O să primim sfaturi de la Alex Gavrilescu și sunt sigură că și voi, cei care vă întoarceți în perioada asta la birou, o să vă folosiți de aceste sfaturi și o să vă bucurați de ideilei pe care o să le împărtășim unii altora.”

Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „În primul rând, e nevoie să ținem cont de lumină – e important, pe cât posibil, să fie naturală. De culoare, care să ne dea așa o stare de energie, să ne sporească cheful de lucru. De obicei, folosim culorile din spectrul solar, culori vii, muștar, orange, galben, pentru zona de pereți și e bine să echilibrăm cu ceva care să ne calmeze și asta, de obicei, apare în zona de relaxare. Separarea dintre voi este cu o zonă vegetată, iar în spate zona de relaxată.” 

Mai multe sfaturi din partea arhitecților de la Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

Orice ajutor contează! Dacă cunoașteți o familie care are nevoie de echipa Visuri la cheie, ne puteți spune povestea, prin completarea formularului de aici: visurilacheie.protv.ro.

Visuri la cheie – crede în oameni

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni