• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie! Actorul e gata să spună din nou: Renovarea începe acum!

Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie! Actorul e gata să spună din nou: Renovarea începe acum!

Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie! Actorul e gata să spună din nou: Renovarea începe acum!

Dragoș Bucur revine la Visuri la cheie cu forțe proaspete și e mai pregătit ca niciodată să cunoască oameni minunați, cărora să le readucă zâmbetul pe buze și speranța în suflete.

Prezentatorul Visuri la cheie este entuziasmat și nerăbdător să înceapă călătoria sezonului șase.

După un an în care s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări, Dragoș revine la cârma emisiunii care a rămas întotdeauna aproape de el.

Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film.
A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet
.”, a declarat Dragoș Bucur

În sezonul cinci, actorul Corneliu Ulici a prezentat emisiunea Visuri la cheie și s-a dedicat complet proiectului, această experiență fiind una plină de bucurie pentru el. ”A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine.”, a declarat Corneliu Ulici.

În curând, Dragoș Bucur și echipa Visuri la cheie vor pleca în caravana sezonului șase pentru a schimba destinele unor oameni cu care viața a fost dură.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni