• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur, după prima lui amenajare de interior: Acum înțeleg ce simt colegii mei, arhitecții

Dragoș Bucur, după prima lui amenajare de interior: Acum înțeleg ce simt colegii mei, arhitecții

Dragoș Bucur, după prima lui amenajare de interior: Acum înțeleg ce simt colegii mei, arhitecții

Echipa Visuri la cheie le-a oferit fraților Pestrea casa de vis, unde își pot construi un nou viitor, departe de grijile locuinței precare în care trăiau. Pentru prima dată, Dragoș Bucur a renovat unul dintre dormitoare. „Acum înțeleg ce simt colegii mei, arhitecții, când văd oamenii casele renovate”, a spus el.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Oana Boghiu și Alex Gavrilescu au reușit, aseară, să aducă zâmbete și lacrimi de fericire pe chipurile unor copii greu încercați de viață. De astăzi, pot uita de vechile griji și se pot concetra pe viitorul lor. „Rolul meu în această familie este, în primul rând, de a sprijini și a-i ajuta din punct de vedere educațional. Dacă nu ești cel mai bun la un moment dat, asta nu înseamnă că nu vei fi cândva, trebuie doar să muncești mai mult”, a spus Daniel Pestrea, fratele cel mare.

Când au pășit în apartamentul renovat, copiii au fost extrem de încântați, însă Daniel, fratele care are acum grijă de ei, a izbucnit în plâns. „M-a impresionat că cel care părea cel mai adunat, cu direcția cea mai clară, cu scopuri precise în viață, a fost cel mai vulnerabil, pentru că, în sfârșit, frații lui pot avea ce el nu a avut”, a spus Cristina Joia.

Miercurea viitoare, de la 21:30, autocarul se va opri în Amzacea, județul Constanța, acolo unde vom cunoaște povestea unei noi familii. Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni