• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur, detalii din culisele Visuri la cheie: „Acest sezon o să vină cu un suflu nou”

Dragoș Bucur, detalii din culisele Visuri la cheie: „Acest sezon o să vină cu un suflu nou”

Dragoș Bucur, detalii din culisele Visuri la cheie: „Acest sezon o să vină cu un suflu nou”

Miercuri, 15 septembrie 2021, echipa Visuri la cheie se întoarce la PRO TV cu noi povești și visuri împlinite. Dragoș Bucur are colegi noi și a dezvăluit ce s-a întâmplat cu echipa odată cu venirea lor.

Sezonul 8 Visuri la cheie debutează miercuri seară la PRO TV, la ora 20:30. Întregii echipe i-a fost dor de voi și abia așteaptă să vă surprindă cu noi povești emoționante cu final fericit.

În ziua în care revine la TV cu unul dintre proiectele sale de suflet, Dragoș Bucur a dezvăluit ce aduce nou sezonul 8 și cum se lucrează în noua echipă Visuri la cheie.

Știi ce s-a întâmplat cu actuala echipă? Au venit oameni cu energie nouă, și ăsta e un lucru foarte mișto. Pentru că, vrei nu vrei – nu e vorba de blazare –, intri într-o rutină și vine cineva care, dintr-o dată, are cu totul altă perspectivă, vede lucrurile din alt punct de vedere și zice: Da, stai că se poate și altfel! Eu cred că acest sezon o să vină cu un suflu nou”, mărturisește Dragoș Bucur. 

Citește și: Dragoș Bucur a renunțat la rețelele sociale și are un motiv întemeiat: „E o discuție foarte delicată”



Prezentatorul emisiunii a oferit și câteva detalii despre noutățile acestui sezon, așa că fiți pe poziție și n-o să regretați!

Ce e în plus? Ne-am permis să ne jucăm ceva mai mult, din toate punctele de vedere. Atât ei, pe parte de proiecte speciale, cât și eu, pe partea de gestionare a relației cu familiile”, mai spune Dargoș Bucur.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni