• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur, despre revenirea la Visuri la cheie: ”Ce se întâmplă este atât de mișto, încât pare făcut”

Dragoș Bucur, despre revenirea la Visuri la cheie: ”Ce se întâmplă este atât de mișto, încât pare făcut”

Dragoș Bucur, despre revenirea la Visuri la cheie: ”Ce se întâmplă este atât de mișto, încât pare făcut”

După un an de pauză, Dragoș Bucur revine în rolul de prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”.

Sezonul 5 al emisiunii ”Visuri la cheie” a fost prezentat de actorul Corneliu Ulici, răstimp în care Dragoș Bucur s-a dedicat familiei sale, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări.

 Citește și: Top 3 cele mai impresionate povești prezentate în emisiunea „Visuri la cheie”

Recent, Dragoș Bucur a acordat un interviu site-ului protvplus.ro, în care explică de ce a plecat, dar și motivul pentru care s-a întors în calitate de prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, ajunsă acum la cel de-al șaselea sezon. 

”E un complex de împrejurări care a dus la revenirea mea... Anul trecut, când am plecat, a fost de asemenea, un complex de împrejurări care m-a făcut să îmi văd de celelalte proiecte. Fusese o perioadă în care stătusem destul de mult departe de ai mei, iar pe plan profesional, actoricește vorbind, avusesem o pauză destul de mare și lucrul ăsta îmi punea, oarecum, în pericol, lucrurile pe care le-am clădit de-a lungul anilor. Îmi veniseră niște proiecte foarte interesante și atunci mi-am văzut de lucrurile acelea. Acum, e puțin invers”.  

Actorul Dragoș Bucur spune că, în emisiunea ”Visuri la cheie”, toată lumea are de câștigat. ”Familiile astea, pentru că ele sunt miezul acestei emisiuni, chiar au parte de un restart în viață. Televiziunea are un produs foarte ok, noi, arhitecții și prezentatorii, avem parte de o expunere într-un cadru nu neapărat pozitiv, nu acesta este cuvântul... Toată lumea mă întreabă: E pe bune emisiunea? Ce se întâmplă este atât de mișto, încât pare că e făcut. Tocmai faptul că lumea întreabă de atâtea ori dacă e pe bune arată cât de incredibil e ce să întâmplă în emisiunea asta. Toate lucrurile astea, puse cap la cap, m-au făcut să mă întorc”. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni