• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Cristina Joia, dezvăluiri despre cele mai emoționante momente de la Visuri la cheie: „Nu ai cum să fii de fier”

Cristina Joia, dezvăluiri despre cele mai emoționante momente de la Visuri la cheie: „Nu ai cum să fii de fier”

Cristina Joia, dezvăluiri despre cele mai emoționante momente de la Visuri la cheie: „Nu ai cum să fii de fier”

Emoția sinceră și visurile împlinite s-au întors la PRO TV. Sezonul 8 al emisiunii Visuri la cheie debutează miercuri, 15 septembrie 2021, ora 20:30, iar Cristina Joia ne-a spus ce o emoționează cel mai mult în emisiune.

Echipa s-a schimbat nițel, dar rețeta e aceeași. Cunoaștem oameni noi, cu nevoi deosebite, îi trimitem în vacanță și le renovăm casele. Dar, pentru Cristina Joia, altul este momentul de emoție maximă: 

Când ei ies, încep să plângă, să tremure, sunt foarte vulnerabili. Iar eu, când văd, în autocar filmulețul de prezentare a familiei, cu copii traumatizați, părăsiți de mame... instinctul e să-i iei în brațe. Îmbrățișarea face mai mult decât o mie de cuvinte. Ei încep să plângă și tu nu ai cum să fii de fier, să te uiți la ei cum sunt, copleșiți de emoții, și să nu rezonezi”, dezvăluie Cristina Joia pentru PROTV.RO.

Citește șiCristina Joia, despre traumele care au rămas după ce a fost agresată fizic în plină zi: „Eu nu simt ură”



Designerul de la Visuri la cheie spune că mulți dintre oamenii cărora le trece pragul la Visuri la cheie sunt atât de emoționați încât nu le vine să creadă ce li se întâmplă.

De multe ori nu le vină să creadă sau unii sunt cuprinși de remușcări și zic că poate alții meritau mai mult. Și tu ești transformat după ce ai întâlnit familia respectivă”, mai spune Cristina Joia.

Sezonul 8 Visuri la cheie, emoție la superlativ

Cristina Joia a mărturisit că sezonul 8 al emisiunii Visuri la cheie a impresionat-o la maximum. Una dintre poveștile acestui sezon a avut un impact masiv în rândul întregii echipe, așa că nu ratați întâlnirea cu echipa!

Sezonul ăsta avem o poveste cu o fată bolnavă, pe care, în momentul în care am întâlnit-o, ne-am blocat. Toți. Chipul ei era atât de senin, aveam senzația că e un înger. După ce am făcut casa, atâta bucurie aveam în suflet, pentru că în sfârșit are o cameră a ei. Am plecat de acolo mulțumită că puținul ăla pe care i l-am făcut, i-a schimbat viața”, a dezvăluit Cristina Joia.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Do It Yourself - Cristina Joia îl învață pe Adi Nartea cum să-și amenajeze holul

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni