• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Cosmin Cîrstea a publicat prima lui carte din seria la care lucrează. „Am o saga de scris”

Cosmin Cîrstea a publicat prima lui carte din seria la care lucrează. „Am o saga de scris”

Cosmin Cîrstea a publicat prima lui carte din seria la care lucrează. „Am o saga de scris”

Și-a mai împlinit un vis. După ce a reușit să se mute din micuța garsonieră din Ferentari, în care locuia cu mama lui, Cosmin Cîrstea a reușit să publice primul volum din seria de cărți la care lucrează. Ce spune despre această reușită.

Românii l-au cunoscut miercuri seară pe Cosmin Cîrstea, adolescentul de 15 ani care și-a dorit toată viața să crească în alt mediul decât cel oferit de cartierul Ferentari. Visul său s-a împlinit datorită eforturilor Hope and Homes for Children și echipei Visuri la cheie.

În emisiunea de aseară am aflat cu toții că adolescentul lucrează la o serie de cărți, pentru care s-a pregătit temeinic. 

Lucrez la o serie de cărți. Am o saga de scris, un univers construit. Am stat vreo trei ani, patru, ca să concep acest univers. Mai sunt o grămadă de volume care îmi vin în cap”, a spus atunci Cosmin.

La scurt timp după filmările ediției pe care ați urmărit-o miercuri, Cosmin a reușit să publice volumul I din seria sa de cărți. Elementalii – Vol I. Începutul lui Forrium, disponibilă atât în varianta scrisă, cât și eBook, poate fi comandată AICI

Universul oferă mereu porți ale descuierii creativității interioare pentru oameni și pentru natură. Praful de stele însă ne-a arătat că nu doar frumusețea naturii e unul dintre punctele culminante ale acestui cuvânt fără înțelesuri, viața. Mai avem planete, galaxii și alte abisuri ale gândirii cosmice încă nedezvăluite, dar care merită o cinstită privire (…)

Acest volum reușește să dea viață și speranța unui cuvânt ce nu a fost înțeles de cele mai multe ori în existența să cumulativă, oferindu-i un start de la zero, o interpretare pură asupra acestei dezbateri complexe - sub o formă simplă – Elementalii”, scrie Cosmin în descrierea volumului său, pe care îl semnează C.I.C.

Donații online pentru familia Cîrstea

Tot miercuri seară, echipa Visuri la cheie a aflat că mama lui Cosmin a făcut un împrumut bancar pentru a-și putea păstra garsoniera în care a locuit cu fiul ei. Din păcate, din cauza veniturilor reduse și a pierderii soțului, Ana-Maria Cîrstea a rămas în urmă cu plata ratelor, iar banca a amenințat-o cu evacuarea.

Dragoș Bucur și Omid Ghannadi au lansat un apel public, către fanii emisiunii, pentru a o ajuta pe femeie.

Imediat după emisiune, peste 300 de donatori au intrat pe site-ul https://hopeandhomes.ro/ pentru a dona bani. Fiindcă numărul celor care au dorit să fie de ajutor a fost foarte mare, site-ul a avut probleme de funcționare.

Cei care vor să o ajute pe Ana-Maria Cîrstea pot trimite un SMS cu textul HOPE la 8864, pentru o donație lunară de 4 euro. Pentru oprirea donației puteți trimite HOPE STOP la același număr. Totodată, se poate dona și direct cu cardul pe site, specificând numele persoanei pe care doriți să o susțineți.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni