• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Cinci băieți abandonați de mama lor au parte de Visuri la cheie miercuri, de la ora 20:30

Cinci băieți abandonați de mama lor au parte de Visuri la cheie miercuri, de la ora 20:30

Cinci băieți abandonați de mama lor au parte de Visuri la cheie miercuri, de la ora 20:30

Echipa Visuri la cheie ajunge miercuri în județul Ilfov, unde cunoaște povestea familiei Bach, formată din Alexandru și cei cinci băieți ai săi: Cezar (11 ani), Alexandru (7 ani), Andrei (5 ani), Gabriel (4 ani) și George (2 ani). 

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu au șansa să aducă fericirea în sufletele a cinci băieți care, încă de mici, au cunoscut suferința. Mama lor i-a părăsit și de doi ani nu a mai dat niciun semn.

„Nevastea mea spunea ca s-a săturat de copii, că vrea să aibă și ea o viață a ei. S-a născut Adrian și după o lună ea chiar a plecat”, dezvăluie tatăl. 

Alexandru a încercat să facă tot posibilul ca celor mici să nu le lipsească nimic. Deși a rămas cu 5 copii care au nevoie de toată atenția lui, bărbatul a reușit să ridice o casă pentru ei. Ziua făcea de mâncare și avea grijă de băieți, iar seara punea cărămidă peste cărămidă să le cridice căminul mult visat. 

Dragoș Bucur și Alexandru

A făcut totul de unul singur, iar acum echipa Visuri la cheie îi dă o mână de ajutor și-i îndeplinește cel mai mare vis: acela de a-și termina casa.

Dragoș Bucur, designerul de interior Cristina Joia și arhitecții Alina Vîlcu și Valentin Ionașcu le vor construi casa visurilor, casa unde vor regăsi căldura si iubirea de care au atâta nevoie. 

Miercuri, 1 octombrie, de la ora 20:30, o nouă poveste emoționantă despre încercările grele ale vieții este spusă la Visuri la cheie.

Poți vedea emisiunea și gratuit PROTVPLUS.RO!

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni