• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Bucurie la dublu pentru două fete gemene, care au parte de Visuri la cheie. „Atât de puțin pentru atât de mult”

Bucurie la dublu pentru două fete gemene, care au parte de Visuri la cheie. „Atât de puțin pentru atât de mult”

Bucurie la dublu pentru două fete gemene, care au parte de Visuri la cheie. „Atât de puțin pentru atât de mult”

În seara aceasta, de la 20:30, la Visuri la cheie vom cunoaște povestea unor fetițe gemene a căror lume s-a destrămat într-o clipă. Mama lor s-a stins din viață după ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni, iar ele au rămas singure. 

Bunicii nu au putut să le ia în grijă pe micuțe pentru că nu aveau condițiile necesare – locuiesc într-o garsonieră. Au moștenit un apartament cu două camere, vechi, dar pe care nu își permit să-l renoveze. „Apartamentul e ca în anii ‘40, ‘50. Nici măcar nu arată ca un apartament comunist ca cele în care am crescut noi. E mai vechi, mai uzat”, va spune Cristina Joia.

Deși bunicii sunt în putere, nu îndeplinesc condițiile cerute de autorități pentru a le putea lua pe cele mici, iar gemenele au ajuns să fie îngrijite de un asistent maternal. 

Cea mai grea pedeapsă pe care un om poate să o ducă pe pământul ăsta este ca un om să ajungă părinte după care copilul să i se ia. Soarta acestor fetițe și bucuria bunicilor atârnă de un apartament cu două camere. Atât de puțin pentru atât de mult”, va spune Alex Gavrilescu.

Durerea unor părinți care și-au pierdut copilul și care nu pot avea grijă de nepoate este de nedescris, iar puterea de a merge înainte o au numai de la gândul că le vor putea crește ei pe micuțe. „Am fost martorul auditiv al unor poezii care mi-au făcut gheață șira spinării. O mamă care scria poezii despre cum a murit fata ei. Trist”, a spus Alex Gavrilescu.

Echipa Visuri la cheie nu va renova doar o locuință în această seară, ci va reuși să aducă două fetițe orfane alături de familie, de bunicii care le pot oferi dragostea de care au nevoie. Nu ratați ediția diseară, de la 20:30. 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni