• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!

Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!

Au inceput filmarile pentru Visuri la Cheie, insa Dragos, Adela, Alina si Ommid mai cauta familii pe care sa le ajute!

Dragos Bucur, impreuna cu designerul de interior, Adela Parvu, si arhitectii, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, a pornit in aceasta primavara prin tara pentru a schimba destinul unor familii greu incercate de viata, in sezonul patru Visuri la cheie.

Cei patru au pornit la drum plini de entuziasm, energie si idei care sa se plieze cat mai bine pe dorintele si nevoile famillilor care urmeaza sa fie ajutate.

Chiar daca lucreaza foarte mult pentru fiecare caz, Dragos si echipa sa se mobilizeaza extraordinar de fiecare data, pun foarte multa pasiune si se inteleg perfect la filmari, fiecare deplasare reprezentand un motiv de fericire pentru ei si implinire, deoarece sunt pe cale sa implineasca visurile unor oameni deosebiti.



Dragos, Adela, Alina si Omid asteapta sa cunoasca romani frumosi si sa traiasca impreuna emotii de nedescris si clipe coplesitoare de fericire.

Emisiunea "Visuri la cheie" le-a adus de fiecare data romanilor emotie, inspiratie, bucurie, lacrimi de fericire si motive sa creada ca dorintele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor. Implica-te, fii alaturi de cei care au nevoie de ajutor, fa-le cunoscută povestea si impreuna vom cladi Visuri la cheie!



Daca stii o familie care merita sa aiba un trai mai bun si o casa adevarata, complet utilata, in care sa-si creeze amintiri de neuitat, intra pe visurilacheie.protv.ro si spune-ne povestea ei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni