• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Andra Marinescu, premiu pentru excelență în educație și design la Gala Performanței și Excelenței 2022

Andra Marinescu, premiu pentru excelență în educație și design la Gala Performanței și Excelenței 2022

Andra Marinescu, premiu pentru excelență în educație și design la Gala Performanței și Excelenței 2022

Andra Marinescu, arhitectul de la Visuri la cheie, a câștigat un premiu împortant în cadrul Galei Performanţei şi Excelenței, cel mai prestigions eveniment de recunoaștere a valorilor, cu o tradiție de peste 12 ani.

Andra Marinescu și Laurențiu Paicu suțin, din octobrie 2021, un MasterClass de design interior. Cei doi au câștigat premiul de Excelență în Educație și Design, pentru organizarea primului curs intensiv dedicat românilor care vor să se specializeze în acest domeniu.

Un an de masterclass îl sărbătorim cu acest premiu de excelență, care încununează eforturile noastre depuse de-a lungul timpului. Căutăm să oferim cursuri de calitate oamenilor pasionați de designul interior și care nu au reușit să facă facultatea de arhitectură sau design, pentru că noi considerăm că prin studiu intens și multă practică oricine poate ajunge un designer de interior de succes. Acest masterclass s-a născut din dorința de a avea cât mai multe spații estetice și funcționale”, a spus Andra Marinescu.

Printre laureații Galei Performanței și Excelenței s-au numărat, de-a lungul anilor, personalități de legendă din toate ramurile sportive, culturale și sociale din România, printer care Florin Piersic, Ilie Năstase și Simona Halep.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni