• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Andra Marinescu, noul arhitect de la Visuri la cheie: ”Am crescut printre dosare și răufăcători!”

Andra Marinescu, noul arhitect de la Visuri la cheie: ”Am crescut printre dosare și răufăcători!”

Andra Marinescu și-a propus să construiască visuri noi pentru cei ce au nevoie. Este un arhitect desăvârșit, o femeie independentă și, tot ceea ce face, face din dragoste și pasiune. Am trecut pragul biroului ei pentru a o cunoaște mai bine, iar ceea ce am aflat despre ea este departe de gândurile noastre. 

După cum bine știți, noul sezon Visuri la cheie vine cu schimbări de echipă. Andra Marinescu și Alex Gavrilescu s-au alăturat proiectului și îi putem urmări din toamnă pe micile ecrane, însă până atunci vrem să îi cunoaștem mai bine. 

Andra Marinescu are o experienţă de peste 15 ani în domeniul arhitecturii și și-a dus pasiunea pentru muncă la un alt nivel. Se simte liberă datorită meseriei pe care o are și este fascinată de cum poți crea sentimentul de acasă dintr-un morman de ciment amestecat cu apă și nisip. Arhitectura i s-a părut mereu ca o joacă de-a frumosul și asta pentru a aduce magie în viețile oamenilor.

”Am început totul dintr-o glumă și din dorința de a scăpa de tocit. Am vrut să dau la drept până în clasa a 12-a. Sunt fată de procuror și am crescut printre dosare și răufăcători. Îmi doream să fiu procuror și să povestesc dosare, asta era dorința copilăriei, însă m-am gândit că-mi place să desenez, iar acum uite-mă aici! Nu regret că am făcut arhitectura. Îmi dă foarte multă libertate, sunt o fire independentă și cred că mi-am găsit cu adevărat vocația.” Andra Marinescu.

Cu toate astea, Andra are secretele ei. Puțini sunt cei care îi cunosc pasiunile din spatele arhitecturii, iar la prima vedere am spune că sunt pasiuni rar întâlnite la o femeie. Este o fire sportivă, merge des la sala de fitness, face puzzle-uri, dar este și campioană la Tir Sportiv.

”E o pasiune oarecum moștenită de la tata. El era pasionat de subiectul arme. Dacă faci ce îți place, nu prea muncești. Fac ce-mi place, fac tot ce mi-am dorit toată viața, lucrez de plăcere. Familia mă înțelege și mă susține, altfel nu aș fi reușit să fac ce fac.Andra Marinescu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni