• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Andra Marinescu, despre sezonul 9 Visuri la cheie: „Anul acesta vrem să spargem bariera ecranului”

Andra Marinescu, despre sezonul 9 Visuri la cheie: „Anul acesta vrem să spargem bariera ecranului”

Andra Marinescu, despre sezonul 9 Visuri la cheie: „Anul acesta vrem să spargem bariera ecranului”

Miercuri, 7 septembrie 2022, echipa Visuri la cheie se întoarce cu povești din România reală, transformate miraculos prin puterea oamenilor de bine. Andra Marinescu a acceptat „să dea din casă” și să ne spună cum va fi sezonul 9 al emisiunii.

Andra Marinescu și colegii ei sunt gata pentru a împlini noi visuri la cheie. Pe 7 septembrie, ora 21:30, emisiunea revine la PRO TV cu noi transformări spectaculoase, și de case, și de destine.

Vestea bună e că fanii emisiunii pot urmări călătoria autocarului Visuri la cheie cu șapte zile în avans, pe VOYO. Nu ai încă un abonament? Fă-ți unul AICI și bucură-te de show înainte de cel de la TV!

Visuri la cheie ne aduce pe micile ecrane România reală și ne face să empatizăm cu problemele celor din jur. Arhitecta consideră că, de multe ori, suntem tentați să credem că problemele noastre sunt cele mai grave și ignorăm suferința celor din jur.

Da, Visuri la cheie ne face să empatizăm și să-ți dorești să ajuți mai mult și să-ți deschizi mai mult inima către cei din jurul tău. Cunoscând familiile, îmi dau seama că eu nu am o problemă sau problemele personale sunt mult mai mici decât ale lor”, ne-a spus Andra Marinescu.

Arhitecta are un mesaj direct pentru fanii emisiunii, cărora le dă câteva detalii despre noutățile sezonului 9 Visuri la cheie.

„Emoția e diferită, de la sezon la sezon, pentru că și poveștile familiilor sunt diferite. Anul acesta vrem să spargem bariera ecranului, încercăm să intrăm mult mai mult în casele oamenilor și în sufletele lor. Vrem să facem puțin diferit lucurile, anul ăsta, să scăpăm de prejudecăți, să aducem la suprafață probleme care există, dar refuzăm să le vedem”, a spus arhitecta.

Colegi noi în echipa Visuri la cheie. Care e atmosfera

În sezonul 9 al emisiunii, telespectatorii vor descoperi trei arhitecți noi, care vor face echipă cu Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu.

Află cine este Oana Boghiu, noua arhitectă de la Visuri la cheie

Andrei Samoil, revenire la Visuri la cheie

Tot ce nu știai despre Mara Ciubotaru, arhitecta-poetă de la Visuri la cheie



Lucrăm bine. Până la urmă, arhitectura și emisiunea Visuri la cheie presupun muncă de echipă. Nu ai cum să lucrezi singur, individual. Nu poți, ca arhitect, să te pricepi la toate. Fără o echipă în spate, nu ai cum să faci emisiunea asta”, ne-a asigurat Andra Marinescu. 

Urmărește Visuri la cheie cu o săptămână înainte pe VOYO!

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni