• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Alex Gavrilescu, noul arhitect al echipei Visuri la cheie. Cum arată micul colț de artă al acestuia

Alex Gavrilescu, noul arhitect al echipei Visuri la cheie. Cum arată micul colț de artă al acestuia

Alex Gavrilescu nu renovează doar casele oamenilor, ci reclădește şansa lor la o viaţă mai bună! Am trecut pragul atelierului său pentru a-l cunoaște mai bine pe noul arhitect din echipa Visuri la cheie și am descoperit o parte dintre lucrările lui de suflet.

Noul sezon Visuri la cheie vine cu schimbări de echipă. Alex Gavrilescu, unul dintre cei doi arhitecți noi, combină arhitectura şi sculptura de mai bine de 17 ani, însă într-un mod neconvențional. Consideră că nu există o răsplată mai mare decât confirmarea că este nevoie de tine pentru a ajuta oamenii din jur, mai ales prin munca și pasiunea ta, iar experiența Visuri la cheie este unică pentru el și reprezintă o călătorie în lumea emoțiilor.

”Munca este meditativă. Trebuie să nu te gândești la nimic și să începi să lucrezi. E o călătorie. Dificil mie nu mi se pare, atât timp cât îmi place.”, spune Alex Gavrilescu.

Alex, în vârstă de 33 de ani, este pasionat de tot ce reprezintă artă. Desenează, pictează, sculptează, citește și cântă la chitară. Atunci când nu este pe șantierul emisiunii, își reia proiectele personale pentru a le transmite oamenilor toate gândurile și perspectivele sale asupra societății, transpuse în cel mai frumos mod. 

”Mi-am dat seama că știu să desenez când mi-am rupt mâna a patra oară. Mi-a zis medicul că trebuie să fac ceva cu mâna că încep să nu o mai folosesc și risc să o pierd. Am început să desenez. Atunci mi-am dat seama că asta vreau să fac. Din desen am descoperit arhitectura și sculptura. Mai și pictez din când în când. Cu o pensulă și un baiț merg în cafenele și fac diferite schițe ale oamenilor pe care îi văd.”, spune Alex Gavrilescu.

Alex lucrează la proiectul casei lui de multă vreme. Îl modifică zi de zi și își dedică toată creativitatea pentru a fi convins că, în final, locuința îl va reprezenta complet. 

”Încerc să cresc odată cu acest proiect de casă. Știu sigur că trebuie să fie transparentă, în pustietate și în strânsă legătură cu natura. Să pot să intru într-o stare de creație mai pură decât o fac în lumea socială.” , mai spune Alex Gavrilescu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni