• PRO TV
  • Agresoarea Cristinei Joia de la Visuri la cheie, închisoare cu suspendare. Ce despăgubiri trebuie să plătească

Agresoarea Cristinei Joia de la Visuri la cheie, închisoare cu suspendare. Ce despăgubiri trebuie să plătească

Agresoarea Cristinei Joia de la Visuri la cheie, închisoare cu suspendare. Ce despăgubiri trebuie să plătească

Femeia care a lovit-o în figură pe Cristina Joia de la Visuri la cheie a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Decizia Tribunalului București poate fi atacată în termen de 10 zile.

După ce a contestat arestul la domiciliu și a fost plasată sub control judiciar, A. Nicoleta Ștefania a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare. Decizia, care poate fi atacată la Curtea de Apel București în 10 zile de la emitere, prevede o perioadă dublă de supraveghere judiciară.

Dispune condamnarea inculpatului A.N.Ș. la pedeapsa de 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente. În baza art. 91 din Codul Penal, dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 6 luni, termen stabilit în condițiile art. 92 din Codul Penal și care va curge de la data rămânerii definitive a prezentei sentințe”, se arată în decizie.

Mai mult, agresoarea trebuie să achite despăgubiri morale în valoare de 10.000 de euro (echivalentul în lei), sumă care reprezentă „prejudiciu moral creat prin comiterea infracțiunii”.

Complementar, femeia va trebui să suporte suma de 7.989 lei, considerată suficientă pentru a acoperi prejudiciul material creat prin comiterea infracțiunii.

Cristina Joia a dezvăluit urmările agresiunii

În luna februarie a acestui an, Cristina Joia a vorbit pe larg, în emisiunea La Măruță, despre agresiunea din luna noiembrie a anului trecut. Designerul de la Visuri la cheie a dezvăluit cum a decurs întâlnirea față în față cu femeia care a atacat-o.  

Am privit-o puțin, era la 3 metri de mine. Avocatul ei a cerut amânare pentru a analiza probele. Mi-am dat seama că este un drum lung și că trebuie să merg până la capăt. Nu a încercat să vorbească cu mine”, a spus Cristina Joia.

Tot atunci, colega noastră s-a afișat pentru prima dată în public fără masca pe care o purta pentru a acoperi urmele agresiunii. Vezi foto în GALERIE! Cristina Joia a povestit cum se simte când se privește în oglindă. 

Este prima dată când îmi dau masca în public după incidentul din noiembrie. Este prima oară când oamenii mă văd așa! Este foarte greu de descris, am fost la restaurant și îmi era greu să îmi dau masca jos. Este un lucru pe care îl văd în fiecare dimineață când mă trezesc”, a mărturisit Cristina Joia.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Cristina Joia, față în față cu agresoarea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni