• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • A facut totul pentru sotia si copiii lui, dar a pierdut batalia cu viata inainte de a-si indeplini dorinta. Echipa "Visuri la Cheie" a schimbat destinul familiei Stanciu

A facut totul pentru sotia si copiii lui, dar a pierdut batalia cu viata inainte de a-si indeplini dorinta. Echipa "Visuri la Cheie" a schimbat destinul familiei Stanciu

A facut totul pentru sotia si copiii lui, dar a pierdut batalia cu viata inainte de a-si indeplini dorinta. Echipa "Visuri la Cheie" a schimbat destinul familiei Stanciu

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu continua sa schimbe destine si sa implineasca dorinte.

Cei patru au mers in aceasta saptamana in localitatea Albesti Paleologu, din judetul Prahova, pentru a aduce speranta unei familii cu o poveste tragica. 

Emisiunea "Visuri la Cheie" este si pe www.voyo.ro!

Familia Stanciu, formata din Costi – tatal, Daniela – mama si cei doi copii, Sebastian si Ioana, avea o viata normala, era fericita si se bucura de fiecare zi. Costi si Daniela au incercat mereu sa le ofere celor mici tot ce au nevoie, sa-i fereasca de pericole, sa-i educe si sa construiasca o casa unde sa poata sta linistiti. Din pacate, Costi s-a imbolnavit si au fost nevoiti sa renunte la visul lor. in urma cu trei ani Costi a suferit primul infarct. 

A fost imobilizat la pat sapte luni, recuperarea trebuia sa fie una de lunga durata, insa lipsa banilor l-a obligat sa se intoarca la serviciu mult mai devreme. Dupa mai putin de doi ani inima lui a cedat din nou, iar medicii i-au interzis sa mai depuna orice fel de efort. Pentru a supravietui si a avea o viata normala, Costi avea nevoie de un transplant de inima.

Barbatul a scris echipei Visuri la cheie, iar la cateva zile dupa ce echipa emisiunii a fost in prospectie la Albesti Paleologu, Costi s-a stins. Au ramas o sotie indurerata si doi copii orfani. Costi era un om cu un suflet urias, ii ajuta pe cei care treceau prin momente dificile, iar cea mai mare dorinta a lui a fost intotdeauna aceea de a le oferi celor mici un trai decent, intr-o casa frumoasa.

Echipa Visuri la cheie a indeplinit cel mai mare vis al lui. In timp ce locuinta a fost renovata, Daniela, Sebi si Ioana au mers intr-o vacanta, iar dupa doua saptamani s-au intors intr-o casa superba, complet mobilata si utilata, pentru a face primul pas catre un nou inceput.




Vezi mai multe imagini in galeria FOTO!


Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la Pro TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni