• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • „Sper să le aducem o altfel de perspectivă a vieții”. Povestea familiei compleșite de o tragedie fără margini

„Sper să le aducem o altfel de perspectivă a vieții”. Povestea familiei compleșite de o tragedie fără margini

„Sper să le aducem o altfel de perspectivă a vieții”. Povestea familiei compleșite de o tragedie fără margini

Cea mai mare durere este atunci când pierzi pe cineva drag, când persoana alături de care construiai un viitor, s-a stins. Miercuri, de la 20:30, echipa „Visuri la cheie” ajunge în Turburea, județul Gorj și o vom cunoaște, împreună, pe Alina – o mamă care a rămas singură, cu trei copii.

Atunci când ți se întâmplă ceva rău în viață, îți pierzi speranța și ai impresia că vei merge din rău în mai rău”, va spune Alina, cu lacrimi în ochi.

Cei trei copii și mama lor locuiesc împreună cu buncii. Au o casă, începută de tatăl lor, care a rămas la stadiul de beton după ce bărbatul a murit. Durerea familiei și povestea puternică din spate i-a impresionat pe Dragoș și arhitecți.

Trăiesc drama unei familii care s-a întâmplat acum 3 ani și am simțit că s-a întâmplat acum trei zile. El era totul și totul a dispărut, iar ei nu mai au de ce să se agațe. Sper să le aducem o altfel de perspectivă a vieții, să nu le reparăm o casă, ci sufletele… Alinei, în special. Cosmin s-a apucat de o casă pe care nu a reușit să o ducă la bun sfârșit. 

A pus în ea tot ce ar pune un om în casa lui: iubire, pasiune, dăruire și nerăbdare să o vadă. Din nefericire, n-a mai apucat. Sper să reușim noi să-i continuăm munca și să le dăm copiilor ce și-ar fi dorit el să le dea”, va spune Alex Gavrilescu.

Nu ratați miercuri, de la 20:30, o întâlnire din care avem cu toții de învățat. Vom cunoaște o comunitate unită, oameni care știu să ofere ajutorul, fără să ceară ceva la schimb și o speranță care va reuși să lumineze viitorul unor copii.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni