• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • „Întâi mi-au amputat unu, două degete, apoi mâna”. O poveste despre puterea de a merge mai departe

„Întâi mi-au amputat unu, două degete, apoi mâna”. O poveste despre puterea de a merge mai departe

„Întâi mi-au amputat unu, două degete, apoi mâna”. O poveste despre puterea de a merge mai departe

Miercuri, de la 20:30, echipa „Visuri la cheie” va trece pragul unei familii cu o poveste impresionantă. Florin, bărbatul casei, a suferit un accident care i-a schimbat complet viața – a rămas fără mâini. 

Momentul critic din viața lui părea că-i va întuneca drumul, însă, Florin a reușit să se ridice. S-a ambiționat, a învățat să facă tot ce făcea înainte de tragedie, iar astăzi muncește în două locuri. Este un exemplu de voință, putere și ambiție. 

Întâi mi-au amputat unu, două degete, apoi mâna și, după 2-3 luni, și cealaltă mână. Am trecut peste, m-am ridicat. Ușor, ușor am început să scriu, să fac tot. Acum, nimic nu mi se mai pare imposibil, am două joburi. Cu trecutul m-am împăcat. Fiecare om are un drum în viață – ăsta a fost drumul meu. Probabil dacă nu aveam acel accident, cine știe ce eram în ziua de azi”, va povesti Florin.

Dragoș Bucur îi va face o surpriză lui Florin. Îi va arăta ce fel de emoții transmite oamenilor și cum inspiră curaj celor care îl văd. Ambiția și felul în care vede el viața și cum face față tuturor provocărilor pe care le întâmpină reprezintă un exemplu pentru oameni.

Nu ratați miercuri, de la 20:30, o nouă ediție Visuri la cheie despre ambiția unui om care a demonstrat că poți orice, trebuie doar să vrei și, în fiecare zi, să-ți depășești limitele.

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni