• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • „Am plâns de două ori de bucurie” – o poveste despre căutarea și găsirea fericirii, la Visuri la cheie

„Am plâns de două ori de bucurie” – o poveste despre căutarea și găsirea fericirii, la Visuri la cheie

„Am plâns de două ori de bucurie” – o poveste despre căutarea și găsirea fericirii, la Visuri la cheie

Copiii își iau puterea de la părinți. Ei sunt cei care ar trebui să-i învețe, să-i protejeze și să le fie alături în cele mai frumoase sau cele mai grele momente din viață. Din păcate, nu toți tinerii au parte de asta. 

Miercuri, de la 20:30, vom afla povestea unor copii care au trecut prin momente crunte alături de mama lor. „Eu am plâns de două ori de bucurie: atunci când am scăpat de mama... și azi! Nu știu dacă mai există un copil fericit pentru că nu stă cu mama lui” – sunt cuvintele unei adolescente care simte, cu durere în suflet, că cel mai bine pentru ea și frații ei este să fie departe de cea care le-a dat viață.

Familia pe care o vom cunoaște în seara aceasta este una atipică. Ionuț, un tânăr de 25 de ani, este cel care are grijă, împreună cu soția lui, de frații săi mai mici. Preotul din comuna Dăeni a fost cel care le-a stat aproape și i-a înscris în emisiune, după ce i-a găsit pe minori într-un șanț.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu vor ajunge în comuna Dăeni și vor schimba viitorul acestor suflete greu încercate. „Acum putem să dormim liniștiți, nu ne mai e frică că ne trezește cu apă fierbinte sau cu bricheta. Ne ardea cu focul la picioare”, va povesti unul dintre copii despre perioada în care locuia cu mama și concubinul acesteia.

O poveste ruptă din scenarii triste, oameni care vor să ajute, o comunitate unită și o renovare pe măsură – toate aceastea miercuri, de la 20:30, într-o nouă ediție Visuri la cheie.

Visuri la cheie – crede în oameni

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni