• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • "Visuri la cheie" prezinta povestea dramatica a unei pictorite in scaun cu rotile si a familiei ei. AZI, de la 20:30

"Visuri la cheie" prezinta povestea dramatica a unei pictorite in scaun cu rotile si a familiei ei. AZI, de la 20:30

"Visuri la cheie" prezinta povestea dramatica a unei pictorite in scaun cu rotile si a familiei ei. AZI, de la 20:30

MIERCURI, de la 20:30, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, pornesc spre localitatea Cincsor, in judetul Brasov, pentru a schimba destinul unei familii greu incercate de viata.

Ana Boboc si Florin Boboc s-au luptat cu toate problemele de viata pe care le-au intampinat. Cei doi au muncit din greu pentru a oferi fiicelor lor, Ana si Dara, o viata decenta si resurse suficiente pentru a dobandi educatia pe care si-au dorit-o. In momentul de fata doar Dara locuieste cu ei, Ana fiind stabilita la Bucuresti. Totul a fost bine pana in urma cu noua ani cand fiica cea mare, Dara, a inceput sa aiba probleme de sanatate. Pana in anul al II-lea de facultate, Dara a fost un copil si un adolescent fara probleme. Totul a inceput pe cand ea era studenta in anul al II-lea la Facultatea de Peisagistica din Cluj-Napoca. La inceput i s-au deformat picioarele si avea probleme de echilibru. Din acel moment, Dara a intrerupt facultatea si a inceput cautarile pentru un diagnostic si un tratament corecte. A fost diagnosticata cu diferite boli, insa nici in momentul de fata nu se cunoaste cauza afectiunii sale, ea fiind imobilizata intr-un scaun cu rotile. Dupa ce a intrerupt Facultatea de Peisagistica, fata  a inceput la Sighisoara Facultatea de Pictura din cadrul Universitatii de Arte si Design Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o in anul 2010. Veniturile familiei sunt extrem de mici si abia reusesc sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. In acest moment, prioritatile familiei Boboc sunt legate de cheltuielile cu tratamentele, investigatiile, recuperarile, precum si cheltuielile cu materialele necesare Darei pentru a picta si a-si expune lucrarile.

Ei isi doresc sa aiba o casa in care sa poata duce o viata decenta, iar Dara sa aiba parte de toate cele necesare pentru a putea picta in liniste.

Echipa Visuri la cheie ii va ajuta pe membrii familiei Boboc si le va oferi o renovare de vis in numai doua saptamani. In toata aceasta perioada, Ana, Forin si Dara vor merge intr-o vacanta de neuitat in Delta si vor avea parte de foarte multe surprize. Cand vor reveni, ei vor gasi o locuinta complet refacuta, care va insemna si un inceput pentru un trai mai bun.

Miercuri, de la 20:30, in cea de-a cincea editie Visuri la cheie, telespectatorii vor face cunostinta cu o familie incredibila cu o poveste de viata impresionanta si vor vedea cum viata acestora incepe sa se schimbe, numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni