Visuri la Cheie prezinta in aceasta saptamana povestea unui erou

Visuri la Cheie prezinta in aceasta saptamana povestea unui erou

Cea de a doua editie Visuri la Cheie prezinta in aceasta saptamana povestea de viata a lui Madalin Geabelea, un copil de doar 11 ani, erou al asezarii rurale in care locuieste.

Miercuri seara, incepand cu ora 20:30 la PRO TV, Dragos Bucur si echipa sa formata din Adela, Alina si Andrei ajung in judetul Olt, in apropiere de Slatina. Povestea de viata care va fi prezentata in cea mai noua editie Visuri la Cheie este extrem de impresionanta. Ajutat de tatal sau, Madalin a salvat in luna mai a acestui an un copil cazut intr-un put lasat descoperit. Fara sa stea pe ganduri, el s-a bagat sa scoata copilul de doar 3 ani captiv in fantana. 

Povestea lui Madalin a facut rapid inconjurul Romaniei. Pe cat de impresionanta povestea de viata a copilului, pe atat de dezolanta gospodaria familiei Geabelea. Acoperisul construit de tatal lui Madalin prin care ploaia siroia puternic in interior, chirpiciul de pe jos mereu umed in zilele friguroase de iarna sau lipsa apei curente sunt doar cateva dintre aspectele mai putin fericite ale povestii. Insa, mai presus de toate, omenia si curajul de care dau dovada membrii familiei Geabelea sunt lucrurile cele mai de pret. 

„Echipa Visuri la Cheie ajunge in aceasta saptamana la o familie mandra. O familie de romani adevarati, care ar sari oricand in ajutorul semenilor. Oameni simpli, care nu pun pret pe lucrurile materiale. Am fost primiti cu extrem de multa caldura de aceasta familie, de parca eram prieteni de-o viata. Asta e spiritul de roman adevarat, oameni care fac bine, dar cu care, din pacate, soarta nu a fost prea generoasa. Povestea lor de viata li s-a schimbat in cateva zile, lucru posibil doar credintei in oameni”, a declarat Dragos Bucur. 

Solidaritatea umana si dorinta de a returna binele facut de Madalin vecinului pe care l-a salvat vor mobiliza intreaga suflare a satului. Editia din 5 noiembrie va fi presarata cu emotii sincere ale unei familii de romani adevarati, de oameni care au pus intotdeauna pe primul loc semenii. Oameni cu suflet mare, pentru care lipsurile sunt prea putin relevante. 

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destine, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni