• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la Cheie - lider de audienta! Povestea unui erou de numai 11 ani a impresionat intreaga tara

Visuri la Cheie - lider de audienta! Povestea unui erou de numai 11 ani a impresionat intreaga tara

Visuri la Cheie - lider de audienta! Povestea unui erou de numai 11 ani a impresionat intreaga tara

A doua editie Visuri la Cheie a prezentat o poveste de viata impresionanta a unei familii de oameni adevarati, oameni simpli care oricand ar sari in ajutorul semenilor.

PRO TV a fost lider de audienta si in aceasta saptamana, demonstrand ca povestile de viata impresionante si curate si solidaritatea umana pot schimba destine. Peste 2 milioane de romani au trait emotia unui vis implinit pe intreg parcursul emisiunii, in intervalul 20:29 – 22:32. In minutul de aur de la 21:15 peste 2,5 milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura impresionanta poveste.Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audienta cu o cota de piata de 30.2% si 12.7 puncte de rating, de trei ori mai mult fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 8.9% si 3.8 puncte de rating.

In cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a inregistrat 9.6 puncte de rating si o cota de piata de 19.4%, fata de 6.5 puncte de rating si 13.2% cota de piata inregistrate de postul clasat pe locul doi. 

La nivel national, emisiunea difuzata de PRO TV a inregistrat 11.2 puncte de rating si o cota de piata de 22.1%, urmatorul post clasat obtinand 7 puncte de rating si 13.9% cota de piata. 

Madalin Geabelea este un copil de doar 11 ani care in luna mai a acestui an a salvat un copil de trei ani cazut intr-un put cu un diametru de cativa zeci centimetri. Din cauza diametrului extrem de mic, singura sansa a copilului captiv a fost Madalin, care a avut curajul sa coboare in put, ajutat de tatal sau. Nu s-a gandit la faptul ca ar putea ramane blocat sau ca ar putea ramane fara oxigen. Motivat de faptul ca in put s-ar fi putut afla fratele sau, a coborat indata.

Intrebat de ce a vrut sa se bage in put, Madalin a declarat: „Cu o seara inainte am visat ca fratele meu cazuse intr-o fantana. Plangeam, am avut un cosmar. Nu puteam sa-l scot. A fost o seara groaznica, nu puteam sa ma linistesc”.

Madalin a primit toata admiratia celor de la ISU Olt, oameni cu experienta de zeci de ani in misiuni critice. Povestea lui Madalin a facut inconjurul tarii, oamenii fiind extrem de impresionati de eroul de 11 ani. Nu a pomenit niciodata de faptul ca familia sa este extrem de saraca, de faptul ca pamantul care compune podeaua casei este mereu rece si umed sau de faptul ca grinda de rezistenta a casei sta sa se prabuseasca. Familia Geabelea este extrem de modesta, dar mandra. Toata suflarea satului Barza ii descrie ca fiind o familie de oameni harnici, care oricand ar da o mana de ajutor unui semen aflat in necaz. 

„Povestea familiei Geabelea este impresionanta. Un copil erou de doar 11 ani care viseaza sa ajunga pompier ca sa poata salva vieti. Un domn de la ISU Olt a spus ca daca ar fi avut 18 ani, ar fi fost luat fara niciun fel de problema la unitatea din Slatina. Imi plac povestile in care spiritul civic, solidaritatea umana si respectul fata de semeni sunt cuvintele cheie. Mi-as dori ca povestea lui Madalin sa fie un exemplu pentru toti romanii”, a declarat Dragos Bucur.

Pe parcursul renovarii casei, familia Geabelea a avut parte de multe surprize. Ei au vizitat in premiera Delta Dunarii, Marea Neagra si au facut o vizita la unitatea de Pompieri din Slatina. Madalin si fratele sau au fost extrem de incantati de auto-specialele pe care le-au vazut si cu care s-au plimbat, precum si de intalnirea cu echipele de salvatori, romani care infrunta pericolele pentru a-si salva semenii.

Astazi, Catalin Maruta il ajuta pe Madalin sa dea binele mai departe. Casa lui a fost renovata de echipa Visuri la Cheie, iar Maruta i-a propus sa faca o bucurie la randul sau cuiva important pentru el. Si-a dorit sa il ajute tot pe Alin, baietelul pe care l-a salvat, iar Maruta a pus la cale un plan cu multe surprize pentru el si fratii lui. Aflati ce vedeta pe care cei mici o simpatizeaza enorm vine sa le faca o surpriza in direct, astazi la Maruta! 

Un gest emotionant, multe cadouri si o intilnire intre super-erou si familia baietelului salvat, astazi, la Maruta, la 17.30.

Avand in vedere pasiunea lui Madalin pentru tot ce inseamna elemente caracteristice pompierilor, Alina si Adela au hotarat sa-i realizeze o camera tematica. Astfel, au realizat corpuri de lumina ambientala in forma de hidrant, o scara si dulapuri identice cu cele de echipament ale salvatorilor. Pe langa acest lucru, Andrei si-a propus sa le faca o surpriza celor doi pusti, o zona special amenajata pentru antrenament fizic: un panou de catarare cu trasee cu grade de dificultate diferite si o bara de coborare si urcare asemanatoare cu cele utilizate de pompieri.

In ziua in care Madalin s-a intors in localitate pentru a-si vedea casa renovata, un echipaj de la ISU Olt i-a facut o noua surpriza: o plimbare cu una dintre cele mai noi auto-speciale de pompieri prezente in Romania, echipata complet pentru misiuni speciale. Incantarea si extazul se puteau citi pe chipul eroului de 11 ani, un copil marunt, cu un suflet urias. Copilul a fost extrem de emotionat si in momentul in care a primit o medalie de recunostinta si o icoana cu sfantul protector al pompierilor.  

In fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezenta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. Fiecare caz prezinta tipologii diferite, de la artisti dati uitarii, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afectiuni de sanatate. Dragos si echipa lui reusesc sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe chipurile intinate de suferinta.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni